Stockholm

Jag sitter här i min soffa i mitt vardagsrum och lyssnar på när klockan tickar. Ljudet är egentligen ganska stressande men ändå avkopplande. Vädret utanför är katastrof. Det blåser, eller rättare sagt, stormar och sen regnar det på det också. Usch. Jag är verkligen inne i en höst depression nu. Bara tanken på att det ska vara kallt i minst fem månader till får mitt hjärta att slå snabbare. Jag önskar verkligen att jag bodde i ett varmt land.


Miss London


On and on

Det bara regnar och regnar.


En av dom bättre människorna


När det verkligen är över

Nu är det verkligen kallt ute. Fy fan. Jag hatar kyla. Jag längtar redan till nästa sommar. Den här sommaren har varit väldigt rolig och bra men även väldigt annorlunda. Jag och Cornelia har haft dom roligaste utekvällarna i hela mitt liv. Jag är så glad att vi var så galna, ångrar inte en sekund och inte en krona! Haha.. Jag och Marina gjorde även världens bästa resa till Turkiet, dom bästa nio dagarna verkligen. Det sprutade redbull vodka ur våra öron när vi kom hem, eller sportdricka som man säger ;) Åh. Och sen allt annat jag gjorde. Åh igen. Saknar allt redan.


Catch by breath

Kallt kallt kallt. Jag känner mig äntligen frisk igen. Febern är helt borta också vilket är underbart. Att ha haft njurbäckeninflammation har varit väldigt hemskt ska jag tala om, usch. Jag hoppas att jag aldrig får det igen. Bilden nedan visar mig när jag var som sjukast precis för en vecka sedan, och fick åka till sjukhuset, då trodde jag aldrig att jag skulle må bra igen.


Yolo

Ligger och tittar på en av världens bästa filmer just nu, SATC 2!

Ligger även och funderar på vad jag ska klä ut mig till när jag ska på Halloweenfest!!!???


NO

Egentligen så ska man passa sig för att säga förlåt. När man säger förlåt så ska man verkligen mena det, man ska sluta med det man håller på med och man ska visa att man ångrar sig och verkligen förstå att man gjort fel. Om man säger förlåt utan att mena det så kan man lika väl skippa det, varför ska man säga förlåt om man inte har förstått att man har gjort fel? Det känns ju lite.... konstigt. Ibland hamnar man dock i situationer där man säger förlåt för att få personen i fråga att hålla tyst, vilket egentligen är så fel. Man ska lära sig att säga förlåt men man ska också lära sig att verkligen mena det, det är fan viktigt.

I

Är så jävla trött på det här nu. Orkar inte vara sjuk längre. Jävla piss skit. Jag vill också umgås med mina kompisar!!!! Ååååå. Och hur fan ska jag kunna köpa en jacka när det bara finns fula jackor överallt???? Åååååååå piss.


!!

Ju nu är jag så irriterad på egoistiska människor. Fuck you!


What it takes to come alive


Det är så över

Jag hoppas att jag kommer få sova gott inatt. Jag behöver verkligen det. Innan jag somnar tänkte jag be. Jag känner att det är nödvändigt just nu. Alltså inte till Gud förståss, utan bara till någon, någon som kanske hör mig. Brukar inte ni göra så?

Ibland blir man så överväldigad av känslor, det kan vara så svårt att hantera känslorna och för den korta stunden man känner saknad eller något liknade är det så skönt att berätta det för personen - men jag ångrar mig alltid lika fort. Fan. Att. Jag. Aldrig. Fucking. Lär. Mig. Att. Tiga.

Måste härifrån innan jag blir tokig.


Oh if you ever come back, if you ever come back

Efter ha kollat på laguna beach så har jag insett vilka svin killar är och vilka jävlar bitchar tjejer är. Frågan är bara vilket som är värst? Killar som leker med ens känslor eller tjejer som gör det? Det är så sjukt kul att kolla på måste jag även tillägga. Det sjukaste är att brudar svansar efter killarna även fast dom vet hur dom beter sig? Brudar svansar ju efter brudar för att dom INTE vet hur dom beter sig, om ni förstår? Brudar snackar ju så jävla mycket skit och brudar är så jävla dumma.


:'(

Åh. Snälla hjälp mig någon. Jag har nog aldrig mått såhär dåligt. 39,6 graders feber. Tredje natten med över 39 grader? Kommer jag dö?


Pallar. Inte.

Fy fan i hellskotta vad dåligt jag mår. Asså. På riktigt. Hög feber, världens jävla träningsvärk och piss ont i ryggen! Kan någon komma och sätta en kula rakt i pannan på mig, det vore fan lindrigare än det här.


Nu igen

Nu har jag feber igen. Love life. Den här natten har varit en riktig plåga, vaknade och hade ont överallt, tog feber och hade 39,1 grader! Dö. Dö. Dö. Dö.


Vi alla gör misstag


Dumma dumma

Jag fick en ny mobil för en vecka sedan pga att min andra var trasig. Jag blev glad. Men ärligt talat, den här mobil har så fruktansvärt dålig batteri tid, jag har fan aldrig varit med om värre. Det spelar ingen roll vad jag gör, den bara äter batterier. Det är sjukt jävla irriterande.


Önskar att du var min

Åh. Jag älskar verkligen Justin så mycket. Det gör ont. Världens bästa. Jag önskar att jag kände honom och att jag fick umgås med honom..


Ohoh

Fredag fredag. Bästa fredag. Jag älskar fredagar. Kvällen kommer bli så bra!


Fan vad jag saknar Turkiet. Jag har aldrig haft så roligt på någon semester som jag varit på någonsin. Bästa nio dagarna ever.


Turn around

Idag har alla ätit massa kanelbullar, men inte jag. Jag gillar bullar. Men inte tillräckligt mycket för att vara sugen liksom, om ni förstår?

För övrigt är jag så taggad inför imorgon, äntligen ska jag få dricka vin igen! Jag älskar vin, och det är jag sugen på.


Skit

Irritation, irritation. Åh herregud. Frustration.


I'm telling you

Varför är det så kallt? Jag fryser ihjäl.


När världen rasar

Idag vakande jag inte med ett leende på läpparna. Jag vaknade med gråten i halsen. Jag tycker att livet är så jävla orättvist och grymt. "Man mår som man förtjänar" - vad för är det för jävla skitsnack? Vadå förtjänar? Så då förtjänar man alltså att få cancer i hela kroppen? Eller förtjänar man att bli allvarligt sjuk överhuvud taget? Tydligen. För, varför finns det ingen där som hjälper en när man verkligen behöver det? När får man hjälp egentligen? Aldrig. Eller när det redan är försent. Det är det som är problemet med den där äckliga cancern. Min hat till den sjukdomen är så stark att jag har inte ens ord. Det är det vidrigaste som finns. Den tar så otroligt många liv, och alldeles för många som är nära mig nu har drabbats och inte överlevt. Vart fan är rättvisan i världen och vart fan är Gud när man behöver honom?

Vila i frid.


RSS 2.0