Melissa Horn

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Come and go


G

The way you make me feel inside, butterflies, goosebumps, euphoria.

Flooo


Jag skrattar lika mycket varje gång åt att Josefin hoppar runt som ett litet barn och att Kjell dansar som...någonting. Haha!

Becca & Juja
Åh, nu blommar det snart!

Niger och säger att nu är det vår.

Over and over, you played me

Jahapp, vad har den här dagen haft att erbjuda då? Ganska mycket faktiskt. Det var varit en bra dag, allt har liksom bara flytit på förutom att jag försov mig och tåget var försenat och cp kort och fullproppat. Jag gillar verkligen mina klasskompisar. Åh! Jag, Paulina och Frida gick och tog en kaffe på våran håltimme, riktigt mysigt att sitta och ta det lungt i solen.

Touch and go

Det var riktigt länge sedan jag uppdaterade nu. Jag har haft väldigt mycket att göra. Lovet var i alla fall hur bra som helst. Skolan började förra veckan, det var riktigt segt till en början men nu är det helt okej. Det är ju så lite kvar tills sommarlovet. Underbart. Vädret är inte alls detsamma som för typ två veckor sedan, nu är det ju kallt och blåser typ hela tiden. Skit tråkigt.

Igår hade jag den bästa kvällen på länge faktiskt. Jag var i Eskilstuna och var på fest. Men det hände massa saker så det vart inte så mycket till fest. Haha! Men vi hade i alla fall hur kul som helst. Jag ska nog börja bli lite mer aktiv, det är ju rätt kul att blogga ändå.

Mina vänner

Vilken underbar dag vi har haft. Jag gick in hos Rebecca imorse och gjorde frukost till henne. Sen gick jag och Sotis upp och sjöng. Sen åt vi frulle. Efter ett tag kom Julia och Camilla. Sen Felicia. Vi åt tårta och hade riktigt mysigt. Efter ett tag gick vi ut i det fina vädret, sen satt vi ute och solade lite. Hur mysig dag som helst. Åh! Nu ska vi in till stan och äta. <3

GRATTISGrattis på födelsedagen världens bästa Becca och framförallt världens bästa vän! I love you more than words can say. Hoppas du får den bästa dagen!

Föralltid

Jag har fyra bästa bästa vänner. Rebecca, Lisa, Cornelia & Felicia.

Hurtful

The more I have to change I just stay the same

Zöta

Jadu

Igår var en så jäkla mysig dag. Jag, Corddie & Lisen åkte upp till söder och gick där hela dagen. Så jävla mysigt hade vi. Och vilket jävla väder, såå underbart. Sen på kvällen var vi hos Rebecca, dom hade lite gäster och sådär. Myspys. Idag är inte vädret detsamma, fan vad tråkigt. Tänk att det kan vara så bra ena dagen och nästa dag är det som att allting dör.

Yeah

Nu sitter jag här i min säng och vi har precis städat hela huset. Idag är första dagen jag inte har feber på en vecka. Hur skönt?!?! ÄNTLIGEN. Hoppas det fina vädret håller i sig så jag kan cykla imorgon, jag vill verkligen det. Med min nya cykel. Det skulle vara så härligt. Vädret är ju underbart, hoppas hoppas att det håller i sig till nästa vecka också för då har vi PÅSKOLV!!!!!! Fyfan avd underbart. Slipper se äckelskolan på två veckor. YES. Alltså, eftersom jag var sjuk den här veckan. Hehe. Idag ska jag ta lite bilder när jag är ute sen. För jag ska sola. Hehe. Puss bloggen! PÅSKLOV!

RSS 2.0