HELG!

Skolan idag var så jävla skön. Asså vi har fått en ny kille i klassen idag, han är typ det roligaste som finns på hela jorden, det går inte att sluta skratta åt honom. Nu kommer skolan bli jätte rolig! YYYEEEAh. Men fredagar är en jätte bra dag, jag älskar fredagar, det kanske är för att vi inte har SO!

Jag är på så jävla bra humör. Och nu sitter jag hemma hos felicia. Vi ska ha jätte mysigt. Sedan ska vi vara med Rebecca Gustaf och alla dom. Det ska bli jätte trevligt. Så jävla skönt med HELG. Nej men nu ska jag kila till Felicia som har tänt ljus och väntar på mig.

hörs imorgon

/ Julia

Tyra är snygg.

image403

Är Banks snygg eller? Ja??!!

Top Modell 8

ännu en jobbigt dag i skolan. Men den var ändå ganska skön.

Har skrivit lite om August Strindberg, det ska vara inlämmnat imorgon. Det är kul, jag älskar svenska. Har även plugga mina engelska glosor + text. Allt går så bra i skolan förutom SO, det är så jävla tråkigt. Jag hatar SO, och då menar jag verjligen HATAR!

Jag längtar till helgen. Imorgon ska jag nog bara vara hemma, jag orkar aldirg gör nåt på fredgar, då är jag så jävla trött. Men vi får se.

Sitter och tittar på Top Modell. Brittney är så jävla jobbig.

nu börjar det igen

/ Julia

<3

image401
När jag satt på tropic och tog kortet var jag riktigt lycklig. Jag vill tillbaka till turkiet!

I miss our long talks

Idag är jag jätte förkyld, känner ingen smak och ingen lukt, mycket jobbigt. Skolan var det jobbigaste jag har gjort på länge, fyfan. Vi hade typ SO hela dagen känndes det som, och jag är inte ens LITE intresserad av SO, inte någonting. ÅÅh. Jag är trött på skolan nu.

Jag har inget att skriva om. Förutom att jag längtar till helgen då jag och min lilla älskling ska till stockholm och mysa! Jag älskar Rebecca! She is my best friend.

Dessutom har jag varit med Corddan idag, det var kul!

/ Julia

Lotta på bråkmagatan

Idag var det är lung dag i skolan, tråkigt. Det händer verkligen ingenting. Dessutom är det så jävla kallt inne i skolan så alla går runt och fryser men igen gör något åt det, så typiskt våran skola! På sommaren skit varmt, på vintern iskallt!!

Efter skolan så tog jag det lite lungt eftersom jag är hur trött som helst, jag har blivit jätte förkyld, kan inte andas genom näsan utan min älskade vän Nässprayen! JAja. Jag tog tio i fem bussen med Sara till södertälje. Vi skulle till Oktoberteatern och titta på någon pjäs, jag vet faktiskt inte vad den heter. Vi skulle vara publik (det var bara jag och Sara) och säga vad vi tyckte. Jag tyckte det var rikigt bra i alla fall. Det roliga är att Lotta är med. Grete heter hon egentligen men för min kommer hon alltid vara Lotta på Bråkmagatan. Hon var riktigt trevlig att prata med också! Lilla Lotta, hon är så jäkla lik sig, så lik sig att det nästan är irriterande.

Snart ska vi praoa i skolan. Jag vill praoa hos polisen. Men vad får man göra då, för man ens praoa där? Saker jag inte ver som jag måste ta reda på. Jag vill se om polis är min grej, och den här gången vill jag ju praoa med något som jag vill hålla på med och kolla om det är min grej eller inte.

btw, kan det bli kallare? nej tror knappast det. Seriöst, i morse när jag gick upp var det FYRA grader? Det är ju August förtfarande, kan det inte vara sommar ett tag till i alla fall, bara ett litet tag? Jag vill i alla fall inte att det ska bli vinter, så länge jag inte har hittat en vinterjacka!

Nu blir jag så jävla arg. Kan det sluta ringa säljare hem till oss hela tiden??? Nu när jag har suttit här har det typ ringt fem st, jag säger ändå alltid att mor & far inte är hemma och det kommer dom aldirg vara, så SLUTA RINGA! Jobbigt, jobbigt, jobbigt!!!!!!!

Nej nu ska jag sova. haha, är man trött så är man.

/ Julia

en ny vecka.

skolan idag var tråkig. Vi slutade halv tre och jag åkte hem med Beatrice.

När jag kom hem satt jag en stund vid datorn sen sov jag två timmar. Jag är så jävla trött, det känns som jag håller på att bli sjuk, förkyld! Nu sitter jag här och fryser för jag är för lat för att stänga fönstret. Hm.. Jag har inte dirket något att skirva, jag är inte på humör. BURR!

Å mitt hjärta slår, jag hör varje slag
Jag vill komma nära dig och jag ska göra det en dag.
Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till,
och jag vet inte varför?
men varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill,
är att komma dig nära
Det är samma sak, varje gång vi ses.
Någonting hos dig håller mig kvar!

image399
I turkiet när jag, pappa och Elin hade åkt vattenskoter eller vad det heter!

/ Julia

Jag älskar dig!

image398
bästis och jag!   ♥

kaos

Igår skulle det som sagt vara fest hos Nicholie. Jag och Joakim gick till centrum tillsammans & sen gick jag till Felicia och vi sminkade oss. Efter det ringde vi Nickan och undrade om det hade kommit några, klockan var kankse nio? Det hade tydligen blivit värsta kaoset och det var så jävla mycket folk så grannarna hade kommit och hotat med att ringa polisen, så alla var påväg därifrån. Vi mötte alla på vägen, och det var rikigt mycket folk. Vi stod ute och snackade lite och alla södertälje bor åkte hem, sen efter ett tag gick vi tillbaka till Nickan. Det var jätte tråkigt, hände ingenting. Efter ett tag kom Rebecca, Gustaf, Emil, Dennis, Joel, Magnus, Tim, och Fredrik. Vi gick hem till Tim och killarna rökte vattenpipa. Vid kvart över tolv åkte jag hem med Dennis. Skönt att sova, är alltid trött nu för tiden!

Idag när jag vaknade gick jag ut och gick, lika fint väder idag! (i alla fall på morgonen). Sen så stekte jag pannkakor till mig och Elin, riktigt mummsigt! :D Jag har inget gjort nåt på hela dagen, skönt. Senare ikväll ska jag och Elin titta på Beck och käka snarre. MUMS!

Imorgon är det plugget igen, känns sådär efter en rolig helg!

Skriver kanske mer senare.

Jag saknar turkiet, värmen. Snälla, ta mig tillbaka?

/ Julia

Darling, please don´t start to cry

image397

höstväder

Igår var en mycket, mycket, mycket trevligt kväll hemma hos Julia! Det var verkligen mysigt! Först åt vi, satta och pratade länge och sen gick vi ut ett tag. Men vi var inte ute länge, rebecca och Julia gick en vid halv tolv och jag Camilla och Felicia var ute ungefär till kvart över tolv. Det var skönt att komma hem och lägga sig, trött!
image389image390image391
Idag gick jag först ut och gick när jag vaknade! Jag säger bara, vilket väder! Helt underbart att promenera i. Skulle kunna gått hur länge som helst med mina otroligt sköna nya spring/gåskor! Om inte jag och mamma skulle åka iväg hade jag nog fortfarande varit ute och gått! Men man märker verkligen att det börjar bli höst ute, träden blir fint orange gula och luften blir kyligare och kyligare! När jag kom hem så åkte jag och mamma till någon liten eller ganska stor inredningsaffär. Det var så jäkla mycket snygga saker alltså! Vi hittade ett nytt nyckelskåp till hallen eftersom vi är i full gång med att göra om våran hall. Det blir riktigt fräscht kan jag lova! Efter den affären åkte vi till stan, åt lunch och gick och tittade lite. Var inte på humör för att gå på stan, så jäklans trött! Jag har bara lust att gå och lägga mig och sova länge!
image388
Idag, eller snarare ikväll ska jag och Felicia på fest hos Nicholie, och Rebecca ska nog också dit men hon ska nog gå med Gustaf. Jag är på riktigt party humör även fast jag är så trött. Vi får hoppas att det blir av och att det blir en rolig kväll.

Nu ska jag ta bort mitt nagellack och sedan måla nytt, blått kanske?!

Have a nice day

/ Julia

kräftskiva

oh, jag laddar inför kräftorna ikväll. Det ska bli mycket trevligt, men det känns ändå lite oplanerat, eller ganska mycket oplanerat, jag vet liksom ingenting!? När ska vi äta? ingen aning, men det visar väl sig.. Det ska i alla fall bli gott och mysigt!
   Mums, mums & mums!
skolan idag var okej, inget mer än okej. Jag har kommit på att jag inte orkar, men jag ska se det från den ljusa sidan. måste orka måste orka, det går inte att säga att man inte orkar efter en dag, hur ska det då gå om några veckor? Men det är så jävla skönt att det är helg i alla fall!!! Jag har ingen aning vad som händer men det är skönt att var ledig i alla fall!

hm.. jag ska nog äta lite lax eftersom mamma tjatar att jag ska äta lite innan jag går.
 Jag har inte så mycket mer att leverera, förutom att jag har så jävla mycket skvsår! =/

ha en trevlig kväll, för det ska jag!

So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life
Baby I will wait for you
If you think I fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do
I'll wait for you

/ Julia

Molly!


Jag tycker att hon är söt i alla fall    ♥


trött som ett AS!

det var mycket trevligt i Stockholm. Vi åt på en mysig kina resturang, det var typ bara vi där och vi hade faktiskt riktigt kul. Jag hittade även en kjol på H&M som jag köpte. På slutet blev jag riktigt trött och jag fick skavsår som alltid, jag tycker synd om mig själv och mina fötter. Det var så jobbigt idag, jag var på världens shopping humör men jag hade inga pengar (?) Åh, kan inte någon ge mig typ, 9999000000 kr? snälla????

Imorgon är det kräftskiva med mina tjejor, mysss!

sov gott, för det ska jag göra.

/ Julia

SKOLAN IGEN

jaha, då var allt igång igen. Nu är det halv sju som gäller varje morgon. Det kommer bli ett bra år, förutom att sjuorna ser ut som treor och tar upp hela jävla cefeterian.

jag har inte tid att sitta här, mamma ska skjutsa mig och sis till tåget och därefter ska vi möta kusin och äta middag, det ska bli mycket mysigt!!! :D

image380

/ Julia

avslutning på lovet

Efter thaa moive åka jag och min kära mor till coop för att handla. Vi tog en sväng in på Kapphal, jag hittade ett par jätte snygga brallor! Vill ha. Hahha, Kapphal liksom???? hatar egentligen. Bara massa kärringkläder om man får säga så!

Sista dagen på sommarlovet idag. Åh, jag som hade så jävla stora förhoppningar på den här sommaren, men inget blev som jag hade tänkt mig. Men höjdpunkten var turkiet och det blev bättre än väntat, det kan jag lova!!! :D Det är skönt att börja skolan, men om en vecka kommer jag ångra att jag sa det. Nu i nian är det verkligen allvar, nu jävlar säger jag bara! Det känns konstigt att vara störst på skolan, men skönt att inte ha några som tror att dom äger hela jävla skolan.. Men jag tar allt som det kommer.

Snart ska jag måla naglarna, jag måste ju vara fin imorgon. Och efter skolan imorgon ska jag och min syster åka in till stockholm och titta lite, sedan äta middag med kusin vitamin! trevligt!

Jag vill vara brun, jag vill vara så brun som jag var när jag åkte hem från turkiet, det ser så fräscht ut. Det skulle ju inte sitta fel att åka till turkiet nu om man säger så. JAja, inget tjat om det nu. men säger bara att jag längtar så jävla mycket till nästa år, och jag ville åka dit nu, BRING ME BACK!!!

nej nu ska jag gör nåt annat.

såhär ser jag ut efter en spidermanglass!
image379

/ Julia

snyggaste jag sätt på länge!


allt är rätt

AAAh, ET kom precis och sa "look what I´ve got" så visar hon upp filmen Raise your voice!!!!!!!!! Om jag säger såhär, jag har inte tid att sitta här längre, filmen kallar!!!!!!!

/ Julia

vilken lättnad

Igår hann jag inte skriva blogg. Men igår var jag först på stan med Rebecca och Anette. Rebecca fick en ny mobil, väldigt fräsch. Sen gick vi ett tag på stan och fikade lite, efter det åkte vi hem. Sen gick jag hem och åt och efter maten gick jag tillbaka till Rebecca. Då hade Julia kommit och sen efter ett tag så kom Camilla, sen efter ett till tag kom Felicia. Vi satt och snackade lite och sen gick vi ut. Dom ville gå till centrum och handla godis, på vägen ner till centrum träffade jag min syster och Martina så jag vände hem med dom. När vi kom hem så tittade vi på en film som heter Down with love.. det var lite konstig men ganska rolig ändå.

Ååååhh, igår när jag låg och höll på med min mobil när jag skulle sova så kom det en jävla äcklig harskrank eller hur fan det stavas, seriöst det måste vara det äckligaste djuret som finns i hela väreden, jag är mer än LIVRÄDD! Den kom och satt sig rakt på displayen jag fick såklart panik. Efter mycket tvekan slängde jag en tidning på den. åååh, jag hatar småkryp!

jaja

Nu sitter jag hos rebecca. Jag vet inte vad som händer idag/ikväll. Idag är det sista dagen på sommarlovet som man kan vara ute länge, sen börjar allvaret på torsdag. posetivt och negativit!

image377

 / Julia

Corddan + Linser

Igår  hyrde vi som sagt MR. Bean´s semester & en film som heter parfymen. Vi började att titta på parfymen men den var så jävla seg och dålig så vi stängde av och satte på MR. Bean. Den var rolig till en början men det blev lite för mycket av det roliga och filmen var faktiskt väldigt seg, men jag garvade hela filmen för MR. Bean är så mycket min humor så det finns inte.

Idag ringde Cornelia mig. Jag gick till henne och hon ville titta på MR. Bean så jag var tvungen att se den igen, jobbigt! hahhaa.. Sen efter filmen så gick vi ner till centrum och lämnade tillbaka filmerna och busade lite på vägen! Sen köpte Corddan nötter och jag tiggde till mig en Bonaqua päron! Riktigt gott. Efter centrum gick vi hem till mig, luktade på alla mina parfymer och Cornelia ville testa mina linser, fyfan vad jag garvade alltså!! Undra hur långt tid det tog att få in linsen och undra hur långt tid det tog tt få ut den.. fyfan vad jag garvade asså!!! Sen åt jag, och då gick Cornelia hem. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, har lust att göra nått men jag får se vad som händer? hihihi..

Nu ska jag göra nåt nyttigare än att sitta här, kanske ta en galss, inte för att det är nyttigt!

image376

/ Julia

frånvarande

Ja, jag skriver aldrig blogg. Men det har inte blivit mycket dator på senaste..

Jag tycker att det här sommarlovet har varit jätte tråkigt, det tråkigtaste jag någonsin har varit med om. Det började bra, men sen så hände det lite saker, sem kom turkiet och efter turkiet har det bara varit tråkigt HELA tiden. Jag är verkligen besviken på allt, att hela sommaren kunde bli sååå fel? Nu ska det bli skönt att komma tillbaka till skolan och träffa min älskade klass och prata med alla om allting! Jag ska börja nian, det är sjukt!

Aja, idag har vi i alla fall varit på kräftskiva hos Mattias och Anki. Det var gott. Jag och Elin tog bussen hem efter maten och sen vi kom hem har jag bara suttit vid datorn. Jag skulle ha gått på the voice med Rebecca och Felicia, men Rebecca blev sjuk och Felicia hann inte, men det gjorde mig faktiskt ingenting, jävligt skönt att bara sitta här och titta runt på allting som jag missat och bara ta det lungt. Elin frågade mig om jag ville vara med henne och Jenny och hyra film, så dom har gått och hyrt film. Jag hoppas att det fannas MR. Bean´s semester!

Jag måste verkligen nämna turkiet i varenda inlägg, det är så svårt att inte göra det. Det kanske är jobbigt att läsa men jag måste få skriva ut alla mina känslor. Jag saknar turkiet så fruktansvärt mycket, asså det trodde jag aldirg, att jag skulle sakna det såhär mycket, det är jätte jobbigt! Jag blir ledsen när jag tittar på alla bilder, jag ska flytta dit så fort jag får chansen! Det kan jag lova! En sak som inte gör det bättre, är att det var exakt en månad sen vi åkte idag, 18 Juli, och det är liksom redan 18 augusti.... ååååh! Nästa år, dåni!!!

close your eyes and dream your life away

image375
Jag älskar min bästa kompis! Rebecca & Jag.   ♥

/ Julia

jag vill till turkiet

yeey, igår kom jag hem från norrland. skönt att komma hem och vara hemma på riktigt. Veckan hos mormor har varit rolig, eller lite till och från.. Men helt okej. Mormor ska ju flytta i september och det var sorligt att säga hejdå till huset som alltid sett lika dant ut, luktat lika dant och allt med huset är så mormor, men jag får väl vänja om mig.. i vilket fall var det skönt att komma hem.

Just nu sitter jag hos Rebecca, jag är så arg, vårat internet funker ej hemma. Det är väldigt irriterande. Jag tog med mig min kamera och vi har lagt in mina turkiet bilder på hennes data så jag tänker lägga ut lite bilder nu! :D




haha, äntligen klar! NJJUUUUUUUUUUUUT....

säger bara, turkiet 07!!!!

/ Julia

Piteå

nu sitter jag hemma hos min moster och min moster, vi är bjudna på middag vilket är trevligt. Men datan kan man ju inte tacka nej till om någon frågar om man vill gå in! ;) Det är ganska skönt att vara här uppe, men ändå så längtar jag hem till min lilla grishund som väntar på mig där hemma och sen så saknar jag kompisarna, Rebecca speciellt, det känns så tomt utan hemma eftersom vi var så nära varandra två veckors tid! När jag kom hem hade jag förväntat mig en liten hund som kom springade och ville att jag skulle klappa henne, men nejdå, farmor och farfar hade redan varit och hämtat henne, eftersom hon skulle bo hos dom när vi åkte hit upp. Så nu har jag inte träffat henne på tre veckor, väldigt jobbigt måste jag faktiskt säga! Menmen..

Snart är det efterrätt. Jag är faktiskt sugen på det, undra vad det blir....?

Åh, när man inte har så mycket att göra så tänker jag väldigt mycket på allt. Dom tankarna som finns mest i mitt huvud är självklart turkiet. Ingen kan föstår hur mycket jag saknar turkiet, asså det är helt sjukt! Det var så jävla underbart, man fattar inte vad man hade när man var där och jag som sa att det skulle bli skönt att komma hem, jag fattar inte hur jag kunde gå och klaga på att det var för varmt på stranden, hur tråkigt väder är det inte i sverige på en skala? Nej, allt var så jävla underbart!!!!! Jag vill dit, NU NU NU NUUUU!
Jag längtar tills nästa år kan jag lungt säga, fyfan vad kul det ska bli!!

På tisdag åker vi hem, hörs då!

Glömmer aldirg turkiet med världens bästa vän Rebecca!!!

Take care

WIHOO, nu är det tårta!

/ Julia

hemma

jaha kul då, hemma från världens bästa land, Turkiet! Jag är kär! Jag älskar turkiet, jag älskar allt folk som finns i turkiet (speciellt alla på Alremu) och åh, allt var perfekt. Vilket sällskap, jag, Rebecca, Elin, mamma, pappa, Anette, Thommy, Ove & Agneta. Så jävla KUL! Synd att mamma, pappa och Elin bara stannade en vecka, men en vecka var väl bättre än inget alls. Aja, tack alla människor för dom bästa två veckorna i mitt liv!!!!

Jag har inte köpt så mycket saker. Lite småsaker hit och dit.. Idag gick planet från Turkiet klockan, 12:40 turkisk tid och vi landade runt halv fyra svensk tid. Allt gick jätte bra.. Jag längtar tillbaka så jävla mycket alltså. Igår var det så jävla sorligt att säga hejdå till alla, saknar allllllaaa, speciellt min bästa och snällaste vän, Diego! Åh, nu blir jag ledsen!!!! TURKIET!!!! (L)

Jag hinner inte mer än att komma innanför dörren innan jag måste packa igen, imorgon klockan halv sju bär det av till Piteå. Lite blandade känslor, hade velat vara hemma några dagar innan... det är som det är!

Nu måste jag packa ner lite skor och sånt.

Hörs om en vecka igen då!

/ Julia

RSS 2.0