True love


Kärlek rakt igenom. 

Lugn helg

I helgen har varit min första helt nyktra helg på jag vet inte hur många månader. Hur sjukt är inte det? Det känns jäkligt bra och jag har dessutom tjänat pengar istället för att spenderat pengar, vilket också känns bra! Nu sitter jag nyduschad i soffan med en kopp te. Jag fryser ihjäl, och det här är bara början.. 

Erika 20 år


Grattis min fina vän på din stora dag! 

Redan

100 dagar. 

Kyla

Det är så kallt ute. Hela tiden så fryser jag om händerna och om fötterna. Det är så jobbigt. Jag ligger i soffan nu och läser den nya damernas medan jag väntar på att pappi ska komma hem så att vi kan äta. Sen ska jag och Rebbo på hockey. 


Ledig

Idag är jag ledig. Solen skiner och det är friskt och kallt ute. Jag har städat och nu har jag precis ätit lunch. 

Red

Jag mår bättre än igår, vilket är skönt. Det är så konstigt hur man kan må som jag gjorde igår och knappt känna av något idag - men skönt att det inte blev värre såklart. Nu har jag precis målat mina naglar i världens finaste rödfärg. Klockan två ska jag åka till jobbet, men innan det ska jag och mamma in till stan en snabbis för att käka lunch och lämna tillbaka en tröja som jag köpt. I Walk A Mile In Your Shoes

Den 5 november ska jag till den amerikanska ambassaden i Stockholm. Där ska jag på en visumintervju, så jag måste alltså se till att min ansökan om visum är klar innan dess. Cultural Care kommer vara på ambassaden och hjälpa mig och alla au pairer som åker runt samma tid som jag kommer också att vara där, så det blir ju kul att se vart alla ska osv.. Efter besöket på ambassaden så ska vi på något slags möte på Culturals Cares kontor där vi ska få information och förberedelser för vårt kommande år som au pairer. Gud vad jag ser framemot det här! 

Maybe

Idag är det tisdag. Det är kallt och blåsigt och snart börjar det nog regna. Jag slutar att jobba klockan halv tolv och jag längtar verkligen tills jag får komma hem och duscha och bara lägga mig i soffan. Jag håller på att bli sjuk tror jag, jag är seg och frusen och har ont i kroppen. 

Yeah
USA

Som alla vet så har jag sagt en tid nu att jag ska åka till USA. Det har varit mycket fram och tillbaka med det där eftersom att hitta en familj som man passar med har varit krångligare än vad jag någonsin hade kunnat trott. Men nu, äntligen, så har jag hittat en familj som passar mig perfekt. Familjen bor 30 minuter ifrån Boston och har tre barn som är 7 år, 5 år och 1 år. Familjen vill att jag ska åka den 6 Januari så det är då jag åker. I ett år. Det känns så overkligt och jag har inte förstått det ännu. En av sakerna som jag tycker är jobbigast med att åka är att inte kunna få se Jacobs utveckling under ett helt år. Jag får tårar redan nu när jag tänker på det. Julle bulle

Den här helgen har varit bra. Lördagskvällen var verkligen så lyckad och jag hade så kul! Igårkväll tittade jag på den sjukaste filmen, this is the end. Tack för det sämsta tipset Kim, haha. 

Idag är det måndag och riktigt kallt ute. Just nu bakar jag bullar och väntar på att degen ska jäsa klart. Jag undrar om jag ska dra ut och springa, gå eller om jag ska sätta mig på motionscykeln. Svårt val. Inget lockar. Långsamt farväl

Idag så är det verkligen en grå tråkig höstdag. Jag känner på mig att den här dagen kommer sluta i tårar. I jobbiga situationer så gäller det verkligen att finns för sina nära och kära. Jag relaterar så mycket till mig själv och att jag faktiskt vet hur jobbigt allt är, det känns som att det var igår men det har gått precis tre år. Livet är en enda stor gåta.m

Running

Jag är så besviken på dagens springtur. Jag kände verkligen att jag orkade springa konditionsmässigt men mina ben orkade verkligen inte, dom var som spagetti. Så är det vissa dagar, tyvärr. 


Twisted

Idag är det fredag, vilket är underbart. Solen skiner ute och det kommer att bli en riktigt fin höstdag. Nu ska jag städa hela huset och sen ska jag ut och springa - även fast jag verkligen inte orkar. Jag längtar tills jag har sprungit klart, för då ska jag duscha håret vilket jag inte gjort sen i måndags!

Jag uppdaterade både min Ipad och min Iphone igår till iOS 7. Jag är riktigt nöjd och jag älskar apple för att dom är så bra!

Regn

Det enda negativa med att skriva blogg är väl att man inte vet vad det är för människor som läser det man skriver. Men det kanske är det som är tjusningen med det hela? Elleeer? 

Om sju minuter så är mitt pass på jobbet slut. Allting hade känts så mycket bättre om solen hade tittat fram, men man kan ju inte få allt här i livet! 

Torsdag och kallt

Ny dag och nya tag. Jag sitter på jobbet nu efter en sömnlös natt. När klockan är halv tolv slutar jag och jobbar inte fören på måndag!
Love u

No way

Usch vilken dålig dag det blev. Allt började så bra (förutom att jag satt och grät på motionscykeln för att det var så jobbigt). Kaos både på jobbet och i "privatlivet". Jag har även fått väldigt många unika besökare och sidovisningar idag vilket är ganska intressant. Tycker ni inte? 

Här en människa som jag beundrar:

Lär dig att gå vidare

Vänskap är att förlåta, att stå upp för varandra, att visa att det är okej att göra fel och sedan hjälpa till att göra rätt, att få varandra att skratta och att alltid finns där för varandra - vilket är det viktigaste enligt mig. Alla gör misstag och varför finns ordet misstag om man inte får göra dom? Det är nyttigt att göra misstag, det gör så att man får lära sig vad som är rätt och fel och framförallt lära sig att inte göra om samma misstag gång på gång. Ibland så tycker jag att det är väldigt lustigt när man tror sig känna en människa, men det visar sig att man inte gör det överhuvudtaget, vilket är en sån sjukt stor besvikelse. Just såhär känner jag mig nu: besviken, ledsen, lämnad, sårad och förvånad. Jag trodde efter allt som du har gått igenom tillsammans med mig då ingen annan fanns där vägde lite tyngre än såhär. 

Nu ska jag träna, jag kommer aldrig komma i mina jeans genom att sitta här i soffan och vara upprörd. 

Mysigt

Igår färgade jag håret, igen. Jag älskar att vara nyfärgad, det är så himla skönt! 

Imorse var jag hos tandläkaren tidigt, jag hade inga hål som tur var vilket känns toppen! Efter tandis var jag ute på en löprunda, bästa hittills faktiskt. Nu ska jag fortsätta att titta på Twisted och sen ska jag åka och jobba. Höst

Idag är hösten här på riktigt. Det är den 16 september och det är ju faktiskt dax för hösten att komma nu. Jag är så otroligt tacksam över hur länge det har varit varmt och soligt. Hösten är mysig. Jag gillar att få börja klä på sig lite mer kläder och att känna att luften känns frisk. Det ända jobbiga är att hösten är så himla långt ifrån sommaren, det gör lite ont samtidigt som jag vet att tiden bara kommer att springa iväg. Jag ser fram emot  vad hösten har att erbjuda. 

Nu ska jag gå ut och springa, jag måste verkligen ta hand om min kropp nu efter den här sommaren! Nedan ser ni ett par jeans som jag köpte förra veckan, dom sitter som ett korvskinn - motivation! RSS 2.0