20 ÅR

Premiär


Kaffe

Sitter på jobbet. Jag slutar om två timmar och fyrtiofem minuter. Ska bli helskönt. Nästa helg åker jag till London, längtar så mycket. Hoppas att det är fint väder när vi är där. Åh det ska bli så härligt att komma iväg några dagar!

Här är jag. Precis just nu:


Dagen

Klockan är tidig morgon. Jag är pigg och ska snart kliva ur min varma säng. Idag är det fredag vilket är väldigt skönt. Den här veckan har bara sprungit iväg! Man lever som i en liten bubbla. Allt går runt runt runt. Bra eller anus?


Feber

Igår kväll hade jag 38 graders feber och mådde så dåligt. I morse kämpade jag mig upp ur sängen och gick till jobbet trots att jag inte mådde så bra. Det känns bra att jag gjorde det faktiskt, för jag mår lite bättre nu.


Orkar inte

Jag har blivit sjuk igen. FML


Ytan är för vissa - allt

Minns ni inlägget jag skrev om mobbning? Jag skrev det för att jag då låg och tittade på big brother. För att alla som bor i det där äckliga huset är elaka mobbare. Jag får ont i magen.


Jag vill älska er om tusen år

Jag älskar er så mycket. Önskar att ni var hemma. Ni är bäst!


Not now

Musik kan verkligen få mig att må så bra.


Fredag

Idag är det fredag. Det ska bli så himla skönt med helg! Känner mig trött i kroppen. Idag är det såååå tråkigt väder.


Petter och jag

Idag är jag galet trött. Jag började jobba tidigt i morse och slutade tidigt. Efter jobbet tog jag en prommis och efter det åkte jag och mamma till Coop för att storhandla. Nu ligger jag här med en skål polly och väntar på halv åtta hos mig..


Come on


Not over yet

Om några dagar åker jag till London. Och om några dagar fyller jag 20 år. Det är stort för mig. Krisen smyger sig på..


We're not gonna fall

Måndagen och tisdagen bjöd på sjukt bra väder. Jag blir verkligen så lycklig av att få lite sol. Allting känns så himla bra då. För övrigt trivs jag så bra på jobbet också, jag tycker att det är kul att gå till jobbet. Bästa känslan.


Inga mer sjukdomar tack

Imorgon är det måndag. Det innebär att jag äntligen kan börja jobba igen! Tack Gud. Jag längtar verkligen. Jag har så mycket krafter känner jag. Det känns som om jag lägger allt dåligt bakom mig nu. Jag blir inte gladare än så här för tillfället. Det är bara att gilla läget och blicka framåt.

Det är när man är lycklig man går ner i vikt.

Puss


Grapeyou

Nu har även min syster blivit smittad. Känner mig utanför. Fast på ett bra sätt!


Been there, done that

Det är riktigt mysigt av att vakna mitt i natten av att man hör att någon spyr. När jag då går in till mammas och pappas rum för att kolla läget visar det sig att båda har blivit magsjuka. Tycker så sjukt synd om dom men jag kunde inte annat än att skratta lite, dom såg ju så hjälplösa ut..


Äntligen

Jag tycker att det är sjukt kul med människor som anser sig själva som smarta men i själva verket är så tröga. Och det roligaste med hela grejen är när dom säger att alla andra är så tröga.. Haha. Ironiskt?


Amazing

Idag är det två månader sedan mina älskade vänner åkte till asien. Dom tråkigaste månaderna jag har varit med om, utan tvekan. Nu hoppas jag bara på att dom kommer hem inom dom två närmsta månaderna som kommer!

Otroligt

Jag älskar Justin Bieber så mycket att jag snart blir tokig om han inte kommer till Sverige.


Körd


RSS 2.0