Åh

Idag när jag vaknade så var det snö på marken. Vansinne. Alltså betyder det att dagen inte började bra.. Jag har varit så seg i kroppen hela dagen och jag har verkligen ingen ork till någonting. Jag vill att det ska vara fredag morgon och att jag ska få vara hemma själv hela helgen och bara njuta av lugnet. Idag längtar jag hem extremt mycket, det var 100 dagar sedan jag åkte hemifrån idag. Åh vad jag saknar alla där hemma. 

Sol

Hej min trogna läsare. Livet här i USA flyter på. Känns ganska sjukt att man kan ha en vardag även här. Ibland gillar jag det och ibland inte. Den här helgen har bjudit på riktigt fint väder, eller i alla fall igår. Den var som sommar, helt fantastiskt. Jag låg och solade nästan hela dagen. Sen kom C och hämtade mig och vi åkte och käkade lunch vid stranden. Efter det jobbade jag några timmar och när jag slutade så gick jag och C till en bar här i Cohasset och tog en öl, det var trevligt. 

Snart är det påsk. Jag känner mig så himla off. Jag har inte förstått att det är påsk, hänger inte alls med och jag känner mig så himla ointresserad. Jag är i alla fall ledig på fredag och jag har hela huset för mig själv heeela helgen, tackar. Låt denna vecka gå fort!

RSS 2.0