Felicia 14!

101351-142


Grattis älskade vän 14 år, 31/1-07!  ♥

31 Januari.

hmm, skolan idag var bättre än igår. Men åhh, nu är jag riktigt trött på skolan, jag stör mig verkligen på så många. Förut hade vi så kul, men nuuuu. I don´t fix it!!!! menmen, jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren, SOMMARLOVET. Åhh... Det är konstigt att man inte tar vara på tiden som man borde, när dagen eller tiden kommer så är det så självklart att det är just så. Om ni förstår vad jag menar?! Idag var jag inte med på gympan. Jag fick gå ut och gå en bit istället. Nu, alltid när jag går eller gör något för mig själv har jag börjat tänka så mycket på saker. Det är så skönt att tänka, man kommer fram till så mycket vettigt. Man går och bestämmer att det ska bli som man tänkt i framtiden, men sen blir det rena besvikelsen när det inte blir så, det blir inte som man tänkt! Hmm.. konsigt att alla tänker. Men så är det, det är rena självklarheten. Ärligt talat, vad babblar jag om?!

Efter skolan så kom jag hem och drack var chocklad. Det är så gott när man är frusen. Sen bara visste jag att jag hade mitt rum som skulle städas, så jag dröjde ut vääääligt länge på att dricka upp min kopp med o´boy. Jag gick upp satte på ÄLSKADE westlife och då blir man glad och börjar städa.

efter det så var det middag.

Sen gjorde jag min engelska läxa, eller inte rikigt hela, men en bit på den. Sen frågade Elin om jag ville sitta med henne när hon skulle träna på en hårdocka. Elin ska vara med i en tävling, och rulla permonetrullar. Eller hur det stavas. Hon är så duktig, min lilla hårfrissa. Medans jag glodde så målade jag naglarna och pluggade lite spanska. Sen lärde faktiskt Elin mig att göra svinrygg. Det är fint!

hmmm..

Har inte så mycket mer att tilllägga, förutom en sak:
FELICIA FYLLER 14 ÅR IDAG. GRATTIS MIN ÄLSKADE GUMMA!!!!!!!!!!! (L)(L)(L)(L)  ♥

men gud vad klockan tickar.. OC börjar ju snart. Ska hinna hämta jordnötter och sätta på mig brillorna.

bye bye.

/ Julia

30 Januari.

tråkig dag i skolan, hade inte alls lust att gå. blää... Efter skolan gick jag hen och ringde Rebecca, vi hade bestämmt att vi skulle åka till stan. Vi tod kvart över tre bussen, och hade kul på bussen som fan ;) ahaha. Ryd med sin yoghurt. HAHAHA. Vi köpte lite smått och gått till Felicia, jag kan ju inte skriva det om hon kanske läser min blogg. menmen vi åkte hem med Rebecas pappa och när vi kom hem så följde jag med Rebecca hem och åt middag. sen slog vi in alla felicias pressenter och hade skit kul. Nu kom jag hem för ett tag sen och har precis tittat på Ugly Betty och nu sitter jag och tittar på Grey´s Anatomy.

IMORGON FYLLER VÅRAN SÖTIS FELICIA 14 ÅR, VÅRAN LILLA FJORTIS!!!  GRATTIS I FÖRSKOTT :D (L)

168 dagar till turkiet idag!

101351-42


/ Julia

29 Januari.

hmm, det här måååndagen var soft. Åhh Fima den snälla gav oss en vecka till med NO uppsattsen, gud vad lättade jag blev. Hon har varit sjuk en vecka så man har inte fått den hjälpen man behöver så det var skiiit skönt! =) På tal om sjuk, jag börjar känna att jag snart ska bli förkyld. Jag älskar att vara förkyld, jag älskar min röst då :D haha. Jag hatar min röst i vanliga fall, men ändå snackar jag ska jävla mycket?! haha. efter skolan gick jag hem med lisa. Hon gick till bussen dirket. Sen när jag kom hem så satt mamma och jobbade och frågade om jag ville följa med till mormor. Ni vet hon har ju brytit lårbenet. Och det vill jag gärna. Ska bli jobbigt att se min spralliga lilla mormor gå runt med en rullator, men jag vill finnas där för henne och hjälpa henne. Så det ska bli kul fast ändå inte. Kommer ju sakna alla min vänner. Jag åker på måndag 20:10 går planet och kommer hem söndagen där på. Så jag ska till skolan på måndagen. Jag är lite nervös, för jag är så flygrädd. Menmen, jag tror jag står ut! Rebecca sa att hon skulle sakna mig så mycket så hon ska följa med och lämmna mig och mamma med pappa och Elin. Elin och pappa ska inte följa med. Bara jag och mor min! =) Åh jag längtar tills jag får gå till min kusin som är hårfrissa och färga och klippa håret. Hmm.. måste tänka ut hur jag vill ha, men hon har säkert tips också! =) Jag vill ha pannlugg så så så SÅ mycket. Jag tror inte att det kommer passa mig. Men men vet ju inte fören man har testat! =P

Jag och mamma har varit ute och gått idag med. Vi var ute en timme och det är så skönt när man kommer in så nu är jag helt varm och röd om kinderna.

Jag längtar till på fredag då Felicia ska ha party för hon fyller 14 år nu på onsdag. Grattis i förskott ÄLSKLING!  ♥

Jag har inte så mycket mer att säga, förutom en fråga till mig själv?  Hur kunde jag slösa nästen ett helt år på dig medans du inte ens brydde dig? Aldrig mer.
Och en sak till, Jag Älskar Rebecca Forsberg mest i hela världen! Hon är bäst.

Christel är ju lite trög. Hon verkar tro att engelska är det ända ämmnet vi har i skolan, hon ger ju oss hela boken i läxa känns det som?! Hur fan ska man hinna allt.

nu är jag trött, ska sova!!! Men ååh, måste gå ut och ta in mina skridskor, för imorgon ska man åka på gympan! :D hahaha! I love I love!

/ Julia

101351-141

                      äkta kärlek ♥

soulmate

101351-140


Den här söta bilden har rebecca skrivit/ritat till mig. Man ser inte riktigt vad det står så jag skriver här nedan.

Julia Tennorth
Du är tjejen i mitt liv, varje sekund
timme dag jag delar med dig är mitt livs bästa
sekunder, det finns ingen som är du, du är
den alla vill va, du är den alla vill ha, och jag
har den turen att jag har dig, det finns ingen
som förstår våran humor, ingen som förstår oss för
vi är vi, det kan ingen ändra på, det finns
inga ord för hur mycket jag älskar dig, vi har
alltid lika roligt, och det är så det är, vi ska vara
tillsammans nu och förevigt, ingen kan sära
på oss, och sen har jag verkligen tänkt på hur
lika vi är, lika som bär, och det stämmer så
riktigt bra, jag älskar dig du är min bästa vän.




Jag Älskar Dig!

101351-138101351-139

Det finns inte ord för dig, du är allt Rebecca Forsberg   ♥♥♥

28 Januari.

gårkvällen var jätte trevlig. Men det finns ju vissa saker som inte vad så roliga. Jag hade i alla fall kul! =) Först var det jag, Felicia & Rebecca vi åt middag och hade mys. Sen kom Lisa. Efter ett tag när vi hade sjungt singstar och haft kul. Kom Julia Johansson. =) Sen gick Rebecca ut till Gustaf och jag följde med. Sen gick vi till Joakim, Joel, Dennis & Anders. Dom följde med oss hem till Rebecca, då gick Julia hem. Sen kom Niclas, Philip och Robin. Vi hade väl kul. Sen gick Dennis, Anders, Joel & Gustaf. Och Niclas och dom skulle också sova hos Rebecca. Aja.. orkar inte berätta allt. Men vi hade trevligt. Sommnade vid 4 halv fem och vaknade ett antal gånger under morgonen men jag bestämmde mig för att vakna halv tio och väcka Rebecca. Jag och Rebecca sov i hennes föräldrars rum, åhh vilka sköna sängar och mm inte så sköna täcken, nej det är ju tur ;) (lite Tempan & Foppa humor). Sen låg jag och Rebecca och garvade som fan åt ingenting som vanligt. Efter ett tag gick vi upp och började städa lite. Sen gick jag upp och kollade läget med folket på övervåningen. Men Lisa var inte där. Hon hade tagit sexbussen hem! haha. Sen drog Nille och gänget efter ett tag och jag Felicia & Rebecca åt frulle. Sen åkte Felicia hem och jag duschade och vi hade kul. Sen gick jag hem i kortbraller eftersom vi bor så nära varandra och alla människor som åkte skridskor borde trott att jag var helt dum i huvet om man skulle gå efter deras blickar! hahaha. Äsch skit i dom ;)

När jag kom hem tittade jag på TV. TopDog. Sen kom mamma och pappa hem och mamma frågade om jag ville gå ut och gå med henne. Och det gjorde jag, vi var ute och gick i ungefär en timme, skööönt! =)

När jag kom hem så tittade jag på "offside" med Elin & Michel. Den var rolig och bra tycker jag! =)

Sen var det mat och nu har jag fastnat här vid datorn. Jag har lagt in alla bilder från igår. Vissa var fina och vissa inte. hahahahahahaa.

När mamma och pappa kom hem så ropade mamma, "Julia, har du sagt grattis till Molly?" Och jag tänkte varför skulle jag göra det?! Men sen kom jag på att det var hennes FÖDELSEDAG. Gud vad elak jag kännde mig. Jag rusade ner och kramade och pussade henne grattis. Molly 11 år  ♥  Jag älskar dig! Förlåt att jag glömmde, men du vet ju inte ens själv att du fyller år! haha. sötis Molly!

Idag är det 170 dagar till turkiet. Jag längtar!

101351-137

11- åringen (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

/ Julia

27 Januari.

Åh jag har inte hunnit blogga på hela dagen. Eller jag har hunnit med jag har inte orkat. Jag gick till Rebecca efter att jag hade duschat vid halv ett typ. Där var även Felicia. Vi gjorde inte så mycket, hade kul tittade på TV och åt potatisbullar. Sen gick jag hem och hämtade mina sovsaker och bytte kläder. Och för ett tag sen har vi precis ätit jätte god och rolig middag. Lisa kommer snart också. Jag, Lisa och Felicia ska sova hos Rebecca. =) Åhh vad kul vi ska ha ikväll. Rebeccas bror åkte för ett tag sen så nu är det ff :D GAAHHAa. Rebeccas mamma och pappa är på en fest i stockholm och dom kommer hem imorgon, så party hela natten och den här kvällen har börjat väldigt bra! =)

nu ska jag dra, inte nörda.

Tråkigt inlägg men sånt är livet.

/ Julia =)

26 Januari.

När jag tänker efter så var min blogg som jag skrev igår väldigt konstig, man fattar inte rikigt :P menmen.

Skolan idag var kul, jag älskar fredagar även om man inte har så roliga lektiober så är det kul, för man vet att man får vara ledig dagen efter och vara ute länge! Först matte, sen spanska, sen musik, sen bild, lunch och sen engelska. Idag skulle vi sjunga upp våran låt som vi har skrivit själva för klassen. Det gick bra, och våran var lätt bäst. Vi kunde fan allt utantill och hade tre verser. Men alla var ju inte lika dåliga som Oliver och gänget, utan några var bra. Vad dum jag är, men vafan dom läser ju ändå inte min blogg. Dennis var den ända som var bra i den gruppen! hm. så är det! DEt var faktiskt lite pinsamt att sjunga för hela klassen, men skit samma man har hänt varandra så länge och I LOVE MY CLASSS!! Efter skolan gick jag hem med Lisa, Phille & Nille. Sen svängde Nille av till sig och Phille gick med oss. Han är så jävla rolig, vi har fan känt varandra enda sen dagis, fan vad många år! kulkul! =) Jag gick hem och Lisa gick dirket till bussen och Phille gick hem till honom. Sen så städade jag och dammsög. Och sen har jag bara suttit vid datan. Jag älskar att sitta vid datan. Men ett tag blev jag lite less så jag bestämmde mig för att gå och vila, men sen var det inga bra på TV så jag låg typ fem min sen gick jag och satte mig vid datan igen. Jag har kollat på alla underbara bilder fråan spanien 04. Fyfan vad jag längtar tillbaka! Vi hade så kul när vi träffade Jimmy och Jocke & Dennis för att inte glömma! Jag sätter in några bilder nedan.

Nu kom Foppa Loppa och jag vet inte vad vi ska göra. Felicia kommer snart hem från sin träning och jag och rebecca har bestämmt att vi ska sova hos Felicia. Hoppas det blir så! =)

Idag är det 172 dagar till turiket. Jag längtar!



Underbara bilder.

/ Julia

25 Januari.

det var ganska kul i skolan. Men jag har panik. Hur fan ska vi hinn aklart med våran NO uppsats?! jaja, det löser sig nog. Det brukar ju bli bra till slut. Men det är bara det att vi behöer mer tid! Idag på gympan hade vi så jävla konstig vilkarie. Han sa till Lisa att hon var emo :O Ofta han har med det att gör, jag ba till honom alltså: vad menar du med emo? han ba:slå upp det i en ordbok. Vilken jäla bitch, i tar han imorgon! ;) en till som vi ska ta imorgon är JÄVLA ANTON SEGERNÄS. Fyfan vad jag hatar honom..... Han får ju skylla sig själv att alla nior och åttor mular han när han är så JÄVLA kaxig. Jälva skit unge!!! menmen.. efter skolan så åkte jag med Lisa till stan. Vi gick inte alls länge för i skulle hem till henne och skriva NO saken, men det har inte gått så jätte bra. Snart ska jag nog hem. Mamma är arg på mig, för att jag var så otrelig mot henne i morse! Så nu väntas städning av mitt rum när jag kommer hem! =/ men det är inte så farligt i alla fall. Nej nu ska jag umågs lite mer med Lisa..och inte nörda!

LÖRDAG (L)(L)

173 dagar till turkey!

/ Julia

24 Januari.

ååhh gud vad jag älskar onsdagar, även fast det är lång dag och vi går till halv fyra! Det som är bra med onsdagar är att vi typ har en halvtimmes rast mellan alla lektioner, om jag tänker efter så har vi inte så roliga lektioner förutom slöjd och teknik! Sen på EV hade vi gympa, fyfan vad kul det var när vi körde volleyboll eller hur det stavas och sen så skulle Annica hämta bollen för den åkte utanför spelplanen sen när hon kastar den så kastar hon den rakt in i en pelare. Asså det låter inte kul, igentligen var det inte kul men hon såg så jälva rolig ut när hon kastade bollen, typ som att det var helt självklart att den skulle komma till andra sidan, fast det var det igentligen men åååh. Fann vad jag garva! Sen när jag skulle surva så stod läraren Sussane framför mig för Lisa var borta så vi hade henne, sen typ skulle jag surva konstigt asså typ larva mig så jag slog allt vad jag kunde och blollen kom rakt på Sussane! HAHAHAHAHAa, fyfan vad jag & Madde skrattade! men hon sa att det inte gjorde ont så jag kunde förtsätta skratta! HAH. mycket som hände som var kul på gympan. Sen så efter det gick jag och Lisa hem till mig för vi skulle plugga. Vi gjorde klart SO läxan det gick bra! Sen åkte hon hem och jag har precis ätit. Trodde jag skulle gå till Rebecca men så blev det inte. Tror jag går dit lite senare om hon vill?!?! hahaha.

Jag har inte så mycket mer att skriva..

IDAG ÄR DET OC (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L) åååh längtar!!!! Undra vad som händer...

174 dagar kvar till turkiet idag!

jag sätter in lite vinterbilder för jag tycker att det är fint att avsluta inläggen med en eller flera bilder. =)



/ Julia

I miss the old times  ♥

hmmm. snygg!

101351-127

Är han snygg eller är han snygg? HAN ÄR SNYGG SÅKLART   ♥   Adam Brody.



Idag är Grey´s Anatomy & Ugly Betty. Jag längtar.

175 dagar till turkiet idag!

23 Januari.

ännu en till dag i skolan då. dagen började med SO. 80 minuter SO liksom, kan det bli tråkigare? Men det gick väldigt fort om man jobbade så bra som jag och Lisa gjorde. Efter SO:n hade vi spanska, jag tycker att det har blivit jätte kul. Förut hatade jag verkligen spanska, men nu när man hänger med så är det riktigt kul. Efter det hade vi matte. Vi har previs börjat med Chans & Risk i matten, det verkar inte vara så kul tycker jag! MenMen. Efter lunchen hade vi svenska och sen UTEGYMPA. kan någon ge mig en andleding till varför man ska ha utegympa när det är -10 grader?! Helt onödigt om ni frågar mig. Ohh det var såå kallt. Vi skulle springa, visst gjorde vi det men kanske inte riktigt så långt som man skulle, right Madde och Sara? ;) Fyfan vad kul vi hade! <3 Jag lyckades bli mulad några gånger idag också, men jag gav igen så ni veta ;) haha. Efter skolan gick jag hem med Madde och hon gick dirket till bussen. Jag gjorde inget efter skolan som vanligt, men jag orkar inte göra något eller. Det är så skönt att bara gå hem och sätta sig vid datan, duscha och plugga. Jag tycker faktiskt att det har blivit väldigt kul att göra läxan och plugga nu eftersom man vet att man får ut någonting av det. Alla klagar så mycket på att skolan är så jobbig, jag tycker inte att den är så jobbig, men kanske inte så kul alla gånger! Jag och Lisa har bestämmt att varje onsdag ska vi gå hem till mig efter skolan och göra alla våra läxor, för det är alltid lättare att göra läxorna med någon som har samma läxa och typ prata om saker som man inte riktigt förstår.

Imorgon är det OC. Jag ska titta på OC med Rebecca, efter att jag och Lisa har pluggat. Förra avsnittet som jag spelade in har jag sett sju eller åtta gånger. Åhh vad jag ÄLSKAR OC.

Jag åt lite tidigare än min familj idag. Dom skulle äta köpt hamburgare, och jag är ju inte dirket förtjust i hamburgare, för jag hatar kött och sen så orkade jag inte äta så fetto mat! haha. Men nu.. när som sitter där och äter, och jag känner det goda pommmes lukten.. fyfan vad sugen jag är! MUMS!!

Nej nu ska jag gå och ta bort mitt nagellack och torka mitt nyduschade hår!

/ Julia

22 Januari.

första dagen på vecka 4 år 2007, igentligen är varje dag speciell för den kommer ju aldirg igen. Skolan idag var ganska skön, måndgar är ju inte den jobbigaste dagen. Vi skulle ha haft NO på morgonen med Fima var sjuk, åh det är såå irriterande när man har håltimme på morgonen för då sitter man där i skolan och vet att man skulle ha kunnat ligga hemma i sängen och sovit, men aja inget att hänga läpp för! hihi. Åhh det är så jäkla fint ute nu! All snö på träden och solen som lyser på, det är så vackert! Jag lyckades bli mulad fem gånger idag, men jag älskar att ha snöbollskrig! haha! Jag och Madde mot röset ;) haha! Sen gick jag hem med Lisa och Philip, hoppas Lisa loggar in snart för vi tog massa kort som jag vill lägga in men det lär ju bli imorgon och inte idag. Efter skolan så drack jag soppa, jätte god, det är så gott med något varmt när man är kall. Sen har jag bara latat vid datorn. Efter maten frågade mamma mig om jag och Elin ville gå ut och gå, och gå ut och gå är väl aldirg fel förutom när det rengar! haha. Så det var bara att klä på sig och gå ut! Usch vad kallt det var, men skönt att komma ut! =)

Nu har jag precis duschat..

Och idag har jag även skaffat en bilddagbok. Ni kan ju alltid kolla läget där, det är ju lättare att sätta in bilder där än vad det är på blogg, för här tar det sååå långt tid! haha!

aja.. nu måste jag ge datorn till Elin så hon hinner blogga. =P

Fyfan vilken ful reklam det är idag. Jag vill inte ha jävla reklam! Någon som vet hur man tar bort?!

Idag är det även 176 dagar till turkiet! <3

/ Julia

101351-126

Jag älskar dig    ♥

Felicia Jag Rebecca!

101351-125



21 Januari.

hallojsan.

Igår hade vi jätte kul det gick villllt till ;) hhaa! fyfan vad kul! =) Jag och Rebecca lagade middag hemma hos henne för hennes föräldrar var inte hemma! Gott var det! Efter ett tag kom Felicia och Lisa. Jag & Lisa sov hos Felicia. Vi hade jätte mysigt. Men jag vaknade tidigt av att Felicias lillebror lekte utanför, och hade kul! haha, men det gjorde inte så mycket. Efter ett tag så vaknade Lisa & Felicia. Det snöade in på Felicia så det var väl därför hon vaknade! hahaha. Och skylllde på att jag öpnnade fönstret! haha. :P Sen åt vi frulle bulle och efter så gick vi in i hennes rum. Hahaha. Vi myste. :D haha! Sen drog Lisa hem för hon skulle bajjja skor! Efter ett tag gick jag och Felle ut för att möta Niclas för vi skulle hyra film! Men sen så kollade jag fel på klcokan så jag sa att vi inte hann hyra film för att vi inte skulle hinna titta klart, men sen när vi gick hem till Niclas så tittade jag på klockan och såg att den inte alls var så mycket! :P Aja, halv tre kom, familjen och hämtade mig, vi skulle åka till farmor för hon fyller 64 år! Grattis farmor  ♥ Det var trevligt, jag och Nino blev värsta kompisarna. Han brukar vanligtvis vara ganska rädd för mig men nu gillade han mig! hahaha! :D Kom hem för ett tag sen och har precis duschat, känns väldigt skönt! =)

guuuuud så mycket snö det är! Jag hatar snö som jag kanske har sagt. Men nu måste jag medge att det är väldigt vackert med den vista snön som ligger på träden! Hoppas det inte blir massa blasksnö för det är något som inte är lika mysigt. Sen så ÄLSKAR jag att ha snöblosskrig. Alltså det är ju inte så kul att bli mulad och få en snöboll i huvet, men jag älskar att kasta på andra! Men dom måste alltid ge igen, och jag kan inte ens kasta hårt! Fast något jag hatar med snöbollar är när man går hem från skolan, får då är man inte på humör då vill man bara hem och jag blir så sur om någon ska hålla på att kasta snöbollar då! Fyfan vad mycke bråk och sånt det kommer att vara imorgon i skolan, men det är väl antagligen något som hör till vintern/snön.

När jag, Cornelia & Rebecca var på media market på heron i fredags hittade jag en annan mobil som jag vill ha. Åhh, det är sååååå fin! Det är Nokia 7390.  Den rosa! Vill ha, Vill ha! Fast jag ska få en ny mobbe när jag fyller år. Jag fyller år den 25 Mars så alla vet, don´t forget! Viktigt Viktigt.

Idag är det 177 dagar till turkeyy! längtar längtar!

aja jag orkar inte skriva mer.

ses imorgon!

/ Julia

Bästa helgen på länge! :D

20 Januari.

Rebecca och Cornelia sov här. Vi gjorde inte så mycket, pratade och hade mysigt. =) Vi sommnade vid ett typ. Jag vaknade halv åtta för att Corddan gick på toa och jag kunde inte sommna om. Sen gick Corddan hem typ halv tio för hon skulle till Stockholm med sin mamma och dom skulle pka fem över halv elva tåget. Jag kollade på OC medans Rebecca sov. Och till slut så vaknade hon. Vi låg och kollade på massa kort jag tog när jag var liten. Fyfan vad fula! :D  Sen åt vi frulle. Nu sitter vi och nördar oss vi datan och lyssnar på music, och såklart längtar vi som in i helvete till Turkiet. 178 idag. Jag längtar så jävlans mycket! Nu ska vi nog fixa oss sen gå hem till Rebecca tror jag?! Senare ska hon vara med Gustaf och då vet jag faktiskt inte vad jag ska göra! menmen.. Rebecca&Cornelia  ♥

Alltås filmen igår var så JÄVLA bra. Den bästa filmen jag har sett! Freddy Åsblom är ju SÅ jävla snygg. Jag är helt kär! Men Anna Ryrberg är hur söt som helst också!

101351-124

/ Julia

19 Januari.

skolan idag var fett tråkigt. eller asså måste jag alltid skriva att den var tråkig när jag inte ens har tänkt efter hur den var. Den var fan kul! haha. Lilla Nille fyller år. Grattis tönt. =) Vi hade musik och det var as kul. fyfan vad bra våran låt är. åhhh =) Sen så efter skolan så gick jag hem och städade lite, jag fick faktiskt 150 kr för det. Och det behövdes för jag skulle på bio med Rebecca & Corddan. vi åkte vid halv fyra. Sen så var vi inne på Media Market eller vad det heter. Det är så jävla kul, jag vill ha en data! åhh vad kul vi hade. Den där lilla tjejen som kom fram till oss med caffffemaskinen! ååååh, fyfan vad kul det var! =) HIHI. Sen så åt vi länge & gott på Pizza Hut. Efter det så gick vi inte på willys och köpte lite saker. Sen så gick vi in och satte oss. Fyfan vad kul vi hade när vi satt och väntade på att bion skulle börja. HAHA, love you girls, rebecca och cornelia. Vi skulle kolla på Rosa The Movie som ni kanske vet.. ÅÅÅHH GUD, det var den bästa filmen jag sett! Freddy är ju inte så snygg! FYFAN VILKEN LÄCKERBIT! Jag och Rebeca grät som FFFAAAAANNN! Den filmen rekomenderas verkligen!!! världens bästa film. Nu tror jag att Rebecca & Corddan ska sova hos mig.. Får se..

Jag fick inte åka till England. fyfan vad tråkigt.

Grattis Niclas 15 år, igen.  =)  ♥ hihi.

/ Julia

18 Januari.

jobbig skoldag. eller det var kanske inte så jobbig, joo asså det var fan jobbig. Vad konstigt jag skriver. hmm. Hade gympa idag igen, det är så jobbigt. Alltså inte själva gympan utan att ta med sig gympakläder. Jag hatar verkligen det, men det är skönt att vi har gypma sista timmen varje dag så man kan gå hem och duscha, för skolans duschar är ju inte dirket det fräschaste! =S menmen.. inget jag behöver klaga på eftersom jag inte använder dom! Efter skolan duschade jag, sen så åt vi och efter maten åkte jag och handlade med mamma på coop! Det är så kul tycker jag! =) Köpte lite godis och en BonAqua-Päron. Åhh, det är det godaste som finns. När den är helt iskall och jätte mycket bubblor, åååå jag drägglar...måste ta en klunk! MUMS!! 

Jag har kommit på hur mycket jag älskar Mischa Barton. Hon är så jävla fin, jag tycker att hon är helt perfekt. <3

Imorgon får vi reda på vilka som ska få åka till England. Usch, känns ju inte direkt som att det kommer bli jag.. =/ Menmen, får väl vara glad för den som fått den turen att få åka. (eller inte) hahaha! :P HOPPAS I ALLA FALL!

Imorgon fyller Niclas 15 år! Grattis i förskott! =)

Ska även på bio imorgon. Rosa The Movie. åhh, jag älskar Rosa, hoppas filmen är bra, men den ser skit bra ut. Så mamma ska köra oss till heron typ vid halv fem tror jag!? Felicia kunde inte följa med för jag Corddan och Rebecca hade redan reserverat och nu så ville Felicia med och det fannas inga platser brevid oss, och vi vill inte sitta längst fram :( aja...

nu ska jag göra någonting annat..

JAG GLÖMMDE ATT MOLLY FYLLER ÅR DEN 28 JANUARI. fyfan vad dåligt av mig :( (känner mig dum)

180 dagar exakt till turkiet idag, åhh längtar!

hare bra

/ Julia

17 år!

101351-121


Grattis igen, Elin 17 år! <333

17 Januari.

I morse väckte mamma mig och vi gick ner och hämtade paketen och Molly fick också komma med upp! Ja må hon leva, ja må hon leva. Elin Fyller 17 år, herregud. Hon är jätte stor! Alltså inte stor så, utan stor i åldern! Grattis älsklings syrran, fast jag har ju bara en men du är den bästa!  ♥  Jag älskar dig! Hon öppnade pressnterna och jag hoppas att hon blev nöjd. Men det verkade så. Sen så skyndade jag mig att klä på mig, och så brukar vi äta frukost tillsammans när någon fyller år, men nu var det så himmlans stressigt! =/ Aja, sen satt jag & väntade på att Lisa skulle komma, men sen kom jag ju på att hon inte skulle komma till mig idag för att hon ska vara ledig för hennes mor fyllde 50 år! Grattis Gugge! =)

Skolan var trevligt. Hade gympa för andra gången den här veckan. Det var jätte kul, eller inte jätte, men det var kul! Jag och Madde har inte skrattat så mycket på länge som när som när vi skulle bära Daniel Aspemo med två pinnar, hannns ställning alltså, seeeeeeeeeeexy ;)

Sen kom jag hem och duschade. Klädde på mig och åt. Sen kom gästerna. Farmor, Farfar, Nino, Jenny, Stefan, Michel, Sofia, Sandra, Tomas, Mattias & Anki. Det var väl trevligt. Nino och Tomas had eju kul i alla fall! hhaha! Sen åkte dom hem och jag som hade spelat in OC sprang raka vägen upp och satte på det. åååååh herregud vilket svsnitt. Jag grät hela avsnittet! GUUUD, OC är det bästa som finns i hela världen. Det känns som om jag känner alla och vet precis hur dom känner. Gud, jag älskar OC!!!!!!  <33

nu ska jag kila.

/ Julia

(jag låtssas att jag att jag skrev det här igår)


16 Januari.

skolan var as tråkig. Eller ganska skön ändå. Efter skolan så gick jag hem med Isabella, det är kul att prata med någon som man inte alltid pratar med. Förut var så bra kompisar, men nu när vi inte går i samma klass längre så blir det att man inte pratar så ofta. Jag hoppade in i duschen efter en jobbig gympa som inte var så jobbig kom jag på..Sen satte jag på mig pyjamas typ vid halv fyra :O Det var skit skönt. Efter maten åkte jag med mamma till centrum och köpte filmjök och tuggummi! Mums! (ja, jag åkte till centrum i pyjamas, men jag satte på mig mjukisar istället för pyjamasbrallor). Mamma har även köpit vindruvor som jag sitter och snaskar på, åh dom är så goda dom är helt kalla och helt god! =) haha, lät lite konsigt men! Jag har precis gjort klart min svenska läxa. Ska kolla lite på SO läxan och kolla lite på ENG läxan. Jag hatar att ha glosor i läxa! =/ Men det är väl nyttigt antar jag! :P haha! Svenska läxan handlade om namn, jag heter Julia som ni kanske vet och en sak som ni också borde veta är att jag hatar mitt namn så JÄVLA mycket, asså det finns inget fulare namn än Julia. Fyfan vilket barnsligt namn, sen när jag blir gammal. "Tant Julia" blää. Kunde jag inte fått heta Marie som jag heter i andra namn?!

Idag fyllde lilla Madde år, grattis babe 15 år! ;D

Imorgon fyller Lisas mamma och Elin år. Tråkigt att inte Lisa är i skolan imorgon, för hennes mamma ska ha stort kalas för att hon fyller 50! menmen.. En dag tror jag klarar mig!?!

Igår när jag skrev alls födelsedagar så hade jag visst glömmt farmor som fyller år den 21 Januari, förlåt! hihi!

På fredag får vi reda på vilka som ska få åka till England. Hoppas hoppas. Och på fredag fyller Niclas år och på fredag ska jag på bio med Rebecca & Cornelia. haha, det är mycket som händer på måndag! Vi ska gå på Livet Enligt Rosa filmen, eftersom vi älskar livet enligt Rosa. Rebecca har en DVD med alla avsnitt som gick på TV, och dom har vi ju tittat på lite för många gånger om man säger så :D

Nej nu ska jag måla naglarna, undra vilken färg jag ska måla....? någon mörk färg i alla fall.

Idag sov jag till kvart över sju, och i vanliga fall brukar jag sova till halv sju. Jag som sommnade tidigare än jag brukar igår. Som tur var hade jag lagt fram kläder så allt var typ klart. Hade en kvart på mig att, sminka mig, borsta gaddarna, äta frulle & packa väskan. Jag är riktigt snabb, bara jag vet vilka kläder jag ska ha så brukar det går bra, annars blir det typ världskrig (?!). Sen kommer Lisa till mig vid 07:40 och då går vi till Rebecca. Där Julia, Cornelia & Rebecca väntar, sen går vi fem till skolan. Och skolan börjar alltid 08:10.

Gud vilken lång blogg idag igen. Men det är så mycket jag vill berätta! hahah.

Nej nu ska jag måla naglarna, undra vilken färg jag ska måla....? någon mörk färg i alla fall.

/ Julia

OM TVÅ DAGAR BÖRJAR OC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D <33333333333 fyfan vad jag har saknat!

I will never forget you.   ♥

182 dagar. :)

15 Januari.

hm.. en ny jobbig måndag. Allt är verkligen så segt på måndagar, alla är trötta & tråkiga lektinoner. Konstigt nog hade jag värsta energin, jag tror alla tycke att jag var skit jobbig :D Fyfan vad kul vi hade när vi satt och väntade på att svenskan skulle börja, Madde, jag, Lisa & Sara. HAAHAHAHAAHA, orkar inte skriva ^^ fyfan  <3 Det skönaste med dagen var att vi slutade halv två, istället för att ha sovmorgon så får vi sluta halv två, det är så skönt, förut var man tvungen gå in och säga hejdå till sina kompisar och veta att en tråkig lektinon väntar till kvart i tre när dom andra slutade halv två, fast i och för sig är det väldigt skönt med sovmorgon också, det är ju inget man tackar nej till precis! hahaha. Engelskan idag var skit tråkig, eller den var nog inte så tråkig, vi hade Dick. Men idag var han inte lika rolig som förra gången. :P Det roligaste var när Oliver höll på att släcka och tända och Dick fattade ingenting! HAHAHAAH! :D

Efter skolan gick jag med, Mathias, Niclas & Lisa ner till centrum. Jag och Lisa skulle till stan och dom skulle hem. Fyfan vad kul det var när vi väntade på bussen, älskar dig LisPal :D hahah. Jag hittade lite saker till Elin och lite saker till mig själv som vanligt. Åhhh jag har sett två världens finaste klänningar, åhåhåh, en på Vila, och en på Vero Moda. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, kärlek vid första ögonkastet kan man lungt säga!  ♥

Jag gick även in på The Phone House, ååhhh vill ha en ny mobil. Jag har en Nokia 7370 en såndär med blommor och nu är jag skit trött på den. Nu vill jag ha en Sony Ericsson W850i en vit. åhh den är så fin. Det är redan tre i min klass som har en sån, fast dom har ju i och för sig svarta. Jag skulle även fixa min mobil för den hade damp, ingen mottaging någonstans. Fast orsaken var bara för att jag aldirg stänger av den, jag har den alltid på, stackars mobil. Men vi får hoppas att den går sönder någon gång så jag kan få en ny!! Jag vill att den ska gå sönder nu!!!

nej nu ska jag gå och göra svenska läxan och kolla igenom enelska glosorna igen!

mormor  <3

Den här veckan är et många som fyller år, Madde imorgon 16 Januari, Lisas mamma 17 Januari, sis Elin 17 Januari, Niclas 19 Januari! Grattis alla i förskott. Och snart fyller Felicia år också, den 31 Januari!

/ Julia

183 dagar!  ♥

blåsväder

gud vad det blåser. Hoppas det blir strömavbrott, det är så mysigt!

Jag har gjort om min bogg IGEN :D den blev fin tyckte jag, tack Elin =)

Mormor har brytit lårbenet. Hon ska opereras ikväll och få en ny höftkula. Hoppas allt går bra men det lär det ju göra! Sen ska hon upp och gå redan imorgon. Hon får gå med rullator jätte länge säkert, hon kommer nog få hemhjälp. åhhhh, lilla älskade underbara bästa mormor!  ♥

nu har jag precis duschat och tagit mig en skål med keso och banan! Hur gått som helst. =)

ska snart sova.


/ Julia

14 Januari.

vaknade hos rebecca runt tio.. vi kollade lite på OC sen så gick vi ner och åt frulle! Efter det fick vi för oss att vi skulle mublera om i hennes rum igen. Det blev fint :) Vi hade skit kul igår, älskar dig Rebecca <3 Sen gick jag hem typ kvart i två..

.. när jag var påväg hem så ringde mamma, och sa att mormor hade brutit benet. Jag blev helt chockad. Sen när jag kom hem så ringde Ulf (mammas bror) och sa att han var påväg till sjukhuset, och att han inte rikigt visste vad som hade hänt. Sen efter ett tag ringde Krister (mammas andra bror) och sa att mormor hade varit ute och gått och rammlat. Så mycket mer vet jag inte. Men mormor som är så gammal, hon är 82 år. Och bor i Piteå så det finns inte så mycket att göra. Känner mig hjälplös och väldigt orolig! :'( Jag är inte alls på humör.

Har kollat på "Superman returns". Eller hur det stavas. Men orkade inte kolla klart..

snart ska jag hjälpa mamma med maten..

R.I.P Bertil (F)

/ Julia =/

<3

101351-120101351-119101351-118101351-117


Jag älskar dig Rebecca  ♥

ghahhahahahaha

foppa och jag vi är goda vänner, fast än mycket olika. jag är gris foppa är ko, foppa har rakt o jag har lockigt, foppa bor på 14 jag bor på 40, men en sak har vi nog gemensamt, SPRÅKET. ekaktilus vad vi har.


hejdå

det blir..

..mycket blogg idag, men det blir så om man bara har suttit vad datorn hela dagen. Nu har jag precis ätit. Var tvungen att springa till Rebecca typ nyss för att Celina kom och hämtade sin film och jag hade tagit den till Rebecca och glömmt att ta hem den, fast vi bor ju så nära varandra så det gick fort. Gud vad fort jag sprang trodde jag skulle dö! hahaha. Aja.. nu ska jag gå och packa min väska eftersom jag ska sova hos Rebecca. Jag vet inte vad vi ska göra. Jag undrar vart Felicia är idag, hon har inte varit inne på msn på hela dagen.. aja.

Vi hörs imorgon.

/ Julia  ♥

spanien & molly.

Jag har gjort om min blogg igen, nu blev det lite bättre. =)

Jaha.. nu kom jobbiga ungen rebecca :D skoja lite, hon är cool. jag vet inte vad vi ska göra.

101351-116101351-115

/ Julia

ååhh

Gjorde om min blogg lite. Den blev inte så jätte fin. Men jag får ha så ett tag orkar inte ändra =)

 åhhhh fyfan vad jag älskar att vara hemma själv. Har varit det hela morgonen. hoppas mamma pappa och elin inte kommer hem än på ett tag :D

Jag längtar tills på fredag, för då får vi veta vilka som ska på åka till Englnad. Hopppppas på mig!! Fast jag har en känsla att det kommer inte gå så bra..!

buuuuh, precis när jag skrev att det var så skönt att vara hemma själv hörde man pappas röst svagt i den höga musiken, "HALLÅ". Så nu är det slut på det roliga. hahah. skojade. Mamma och pappa hade köpt ett par pilgrims örhängen till mig, jag gillade dom jätte mycket. och sen ett hopprep och en sak man tränar armarna med som jag sa att dom skulle köpa! Så nu ska jag träna på! ;) Dom har varit i stockholm för er som undrar! :p hiihi..

Nu ska jag gå och slå in ett paket till Elin som fyller 17 på onsdag!

/ Julia

13 Januari.

igår tittade jag, Felicia & Rebecca på "den utvalde" igen. Tredje gången jag såg den då. Sen efter det så satte vi på "djävulen bär prada" den har jag sett förut på bio, och det är så jävla bra, är helt kär i den filmen <3 Sen kom Joel, Anders & Dennis. Och jag gick hem efter typ tio minuter, för en enkel orsak! :@ När jag kom hem tittade jag på någon konstig film på femmman den hette "Rocky". Men sommnade typ dirket för att jag var så trött, jag är alltid så trött på Fredagar! (när det är skola alltså).

Idag ska jag vara med Rebecca. Jag vet inte vad vi ska hitta på. Jag kanske ska sova hos henne. =)

Alltså jag längtar så JÄVLA mycket till sommaren. Åhhhhhh, när man tittar på alla fina sommarbilder, jag börjar fan gråta! åhhhh, vill ha sommar NU NU NU NU!!!!! Kollar på bilder från när vi hade tjejmiddag hemma hos mig, den 3 juli 2006 fyfan vad kul det var! sätter in en bild nedan! Och när jag lyssnar på alla FINA sommarlåtar! åhåhåh! VILL HA NU.. Men det är väl bara att vänta. Idag är det även 185 dagar till turkiet. Fan vad fort det går igentligen, nyss skrev vi att det var 205 dagar! Det har redan gått 20 dagar! yeeeees.

Har precis duschat och klätt på mig.

ska nog ta och ringa rebecca nu om inte hon ringer mig :D

kanske skriver mer sen eller imorgon :D

101351-114

/ Julia

12 Januari.

skolan idag var sådär.. men våran vikarie var så jävla rolig jag har aldirg garvat så mycket. Först sa han att han hette Vick, fast han sa igentligen Dick, så jag ba: hette du vick? han ba: nej dick. OCH JAG KUNDE INTE HÅLLA MIG FÖR GARV. fast han såg inte det var han gick iväg! Asså han var hellllllt hhaha, vet inte men han var så jävla sköööööööön! ;) sen sa Lisa att hn trodddde att han hette Dick Böghög :D JAG AS GARVADE!!!!! Aja.. efter skolan så gick jag hem städade lite. Sen gick jag till Rebecca. Vi gjorde inte så mcyket.. Nu ska hennes pappa köra oss till centrum och sen så ska vi hämta Felle så ska vi ha typ myskväll. Men jag måste kila nu..

pösssissar

/ Julia

11 Januari.

tredje dagen i skolan var lika rolig som dom andra två dagarna. Jag älskar skolan! Det kanske är för att vi inte rikigt har kommit igång med allt än. Åhh det är så kul! =) Juste, vaknade imorse med en vit gräsmatta istället för en grön. Jag blev inte dirket glad, usch fyfan vad jag hatar snö. BLÄÄÄ. Nu när jag sitter här och kollar ut så ser jag att det snöar! Fyfan. I alla fall, vi hade piptest på gympan, jag var inte med eftersom att jag har lite ont i halsen. Det var kul att se alla som plågades! :D hahahah! Sen gick jag hem och var väldigt trött. La mig i soffan och kollade på "den utvalde". Den var skit bra. Elin och Michel såg den igår, sen typ klockan halv tolv kom Elin in i mitt rum och ba: Julia, sover du? jag ba: Aa.. Hon ba: du måste följa med mig ner och säga hejdå till Michel, filmen var så läskig. Jag trode jag skulle dööö. Jag låg hur skönt som helst och skulle precis sommna så kommer hon och förstör allting. =/ hahaha! Lilla tönt som ska fylla 17 :O Jag tycker verkligen inte att filmen var så läskig så man inte vågar gå ner för trappan och säga hejdå sen upp! hahah! Men det förståss, jag är mycket cooolare än Elin! =) 

Sen har jag bara suttit vid datan och duschat, jag frös så jävla mycket så jag gick och duschade vid halv sex och satte på mig pyjamas, känns konstigt att ha pyjamas nu :O hahah! Fast ändå riktigt skönt.

Mamma är så söt, hon ska alltid envisas med att sätta upp julgardiner i mitt rum, och nu vill hon ta ner dom. Sen så skulle jag ta bort min julstjärna som jag har i fönstret och då sa hon att jag inte hade någon lampa. Sen så frågade hon mig ifall jag ville ha lavalmapan som stog när nere i skåpet, då sa jag ja, fast på skoj. Hahah, sen när jag vände mig om och kollade så stog lavalampan i fönstret! hahhaa, mamma är så söt. Så nu måste jag ha den ett tag, lite barnsligt men skit samma!

Jag var så hungrig så jag gick ner och gjorde en smoothie, eftersom vi inte hade någon vaniljyoughurt så fick jag ta blåbärsyoughurt. Blåbärsyoughurt och hallon. Det blev hur gott som helst! MUMS! men nu mår jag jävligt illa. bläääää! Nej nu ska jag gå och städa undan lite kläder i mitt rum och tänka ut vad jag ska ha på mig imorgon.  (jag vet inte hur youghurt stavas)

/ Julia

IMORGON ÄR DET FREDAG, skööööööööööööööönt!!!!

10 Januari.

Idag i skolan var det as kul. Jag älskar skolan jag älskar allt som har med skolan att göra förutom läxor, prov & läxförhör. Men lektinonerna är skiiit roliga, vi gör typ roliga saker i alla ämmnen. =) Idag hade vi teknik för första gången, det verkar vara jätte kul! Vi fick bästa gruppen, jag, Lisa, Phille, Nille, Dennis & Clyne. ;) Hoppas vi får bra betyg. Jag fick värsta "guld sjärnan" för att jag visste varför alla fyrer var på den platsen dom var på. Asså inte siffran fyra utan en fyr, som är vid havet! :P Det märks verkligen att vi blir större och större, lärarna blir bara strängare och strängare. Men det är väl så det ska vara.
Idag skrev vi även "brevet" varför just jag skulle få åka till England en vecka. Det ärtvå från turinge och två från lillhaga och två från björkesta. Jag vill verkligen. Gud vad kul, att åka till england bo hos en engelsk familj och utöka sina engelska kundsakper. Det skulle verkligen vara ett minne för livet och jag har länge velat åka till Englnad. HOPPAS HOPPAS, håll tummarna för mig!! Alla sa till mig när jag kom ut från klassrummet och hade skrivit, "det kommer bli du, det är typiskt dig" ahhhaha =) åååh! Den 19 Januari får vi reda på vilka som ska åka =)

Efter skolan gick jag hem med Niclas & Lisa. Jag och Lisa beslutade att vi skulle åka till stan. Jag hittade en födelsedagspresent till Elin eftersom hon fyller år på onsdag då OC börjar! =)

Juste idag på slöjden har jag påbörjat värsta arbetet, hoppas verkligen att jag får MVG i sjöld. MVG = 1000 kr till sommaren. MÅNGA MVG VILL JAG HA ;D Fast jag får 500 för VG och inget för G. Hoppas på så lite G som möjligt, men det är ju helt upp till mig...;) Nu jävlar! ;)

När jag gick in i mitt rum så fastnade jad med min klänningärm i dörrhandtaget. Det blev värsta hålet, men jag får väl be mamma sy.. ;)

Elin har även gjort världens godaste fruktsallad, åt den för ett tag sen. HUR GOD SOM HELST!! =) ;)

har pluggat massa ekologi när jag kom hem från stan. hoppas vi inte har läxförhör.

Nu är det 188 days toooo turkey. längtar!!

JUSTE, glömmde nästan säga att min moster var med på TV idag, på ettan nyhetrna, hon är kändis. Nej jag skojade, men ändå värsta coolt. Hon är politiker. Gunilla Åström! =) hahahaha

Nej nu ska jag sova, är trött som FAAAAN!

hare bra

/ Julia

Why do you have to be so cute?     ♥

9 Januari.

första dagen i skolan var okej. Eller det var ganska kul att snacka med alla igen. Våran nya SO-lärare var as snäll tycker jag. Hm.. fett äcklig mat i skolan. Jag vet itne varför jag skrev det, antagligen för att jag inte hade så mycket annat att skriva. Imorgon innan epan så ska alla i åttan som vill skriva ett brev till alla lärare varför just man ska få åka till England. Antis och Cornelia har hjälpt mig lite och komma på vad jag sk skriva eftersom Antis "är bäst på det" ;) Hoppas jag blir utvald och får åka till England och bo hos en engelsk familj i en vecka!! ååhhh gud vad kul, skulle bli överlycklig! hoppas kan man ju alltid göra!

Idag har jag varit med Cornelia. Jag är hos henne nu, och hon sitter och försöker prata med mig att jag ska sätta på en låt när hon har tejp på munnnnen så lite svprt att prata!

Men men..

GREY´S ANATOMY IDAG. ;D;D;D

nu ska jag umgås med cordddie lite.


/ Julia

can you even look me in the eye and tell me why?



101351-102

Den röda morgonrocken på första bilden på lilla Nino, den har jag sytt! *stolt*

Den stora bilden är från nyår, från vänster: Felicia, Rebecca, Julia, Jag & Cornelia.

Asså gud, våran data kommer sprängas snart, vi har så jävla mycket bilder det är sjukt!

nu ska jag drga till soffan i mitt rum och kolla på TV ;)

/ Julia


8 Januari.

Guuuuuud vad kul vi hade igår! Jag och Rebecca fick stjuss av hennes pappa till centrum, sen så gick till till ICA och köpte bröd till frullen. Sen gick vi till Felle. Vi gjord einte så mycket, efter ett tag kom Lisa. Vi satt och pratade. Sen kom Julia & Camilla. Alla började fixa sig. Sen vid klockan fem så gick vi upp till Teraassen. Teraassen är en resturang för alla som inte försår det. haha. Där satt vi och åt och hade mycket trevligt. Sen efter middagen gick vi till ICA och handlade dricka och chips & godis.
Sen gick vi hem till Felicia. Vi började dansa, till Gwens braiga skiva <3333333 Jag Lisa & Felicia var riktiga dansmästare! Alla andr avar så tråkiga! Vi hade i alla fall jätte kul! Sen så körde vi straffpoker, och det hände väldigt mycket då :D hahahahah! Jag fick springa runt läghetshuset i bara BH. Pinsamt för alla bilar :O hahahah! =) Sen KLÄDPOKER :O jag kom två Felle vann och Rebecca förlorade. :P Nakenfis Foppa. Sen körde dom andra vattenpker. Men det hade jag inte lust att vara med på, för jag mådde så illa :O Det roligaste på hela kvällen var när jag Felicia & Lisa dansade så vi blev alldelses svettiga! haha! =) <3 Sen vart det lite lungare så skulle vi gå ut och göra en hemlis........sen gick alla in förutom jag lisa & Felle. Vi hämtade äggggg... Vi hade värsta äggningshumöret. Men sen blev vi as rädd för en bro & en gubbe så vi sprang hem! :D Och vi satt och pratadeoch hade hur kul som helst till klockan halv fem. Sen när alla hade gått och lagt sig så pratad ejag och Lisa typ till fem och sommnade väl kvart över fem eller nått. Jag och Lisa sov i samma rum, OCH SÄG ;) hhaha. mysigt, VÄRLDENS SKÖNASTE SÄG!!!
Sen vaknade vi halv ett, och jag vaknade typ sist av alla, eller Lisa vaknade sist. Men jag som brukar vara så morgonpigg och alla andra sömntutor vaknade värsta tidigt ^^
När vi hade hjälpt Felle att städa så gick jag och Camilla hem.. Det var skönt att gå lite!


När jag kom hem så kom Elin och mamma hem och hade varit i centrum och hyrt "beck, flickan i jordkällaren" eller vad den heter. Jag har sett den förut, men inte slutet det var jätte bra! =)

Sen efter maten har jag varit ute och gått med mamma! =) trevligt.

Sista dagen på jullovet, gud vad tragiskt. =/ Men bättre avslutning på lovet hade det inte kunnat bli. Jag älskar er girls.

Har laddat upp massa bilder från lite när som helst.  Ska lägga in som i nästa inlägg!

LÅÅÅÅÅÅÅÅNGT inlägg...

nu ska jag lägga in bilder..

/ Julia

Hoppas ni har haft lika bra JULLOV som jag! =)

7 Januari.

igår hade vi jätte kul. jag, Sandra, elin & sofia spelade idol spelet och vi hade jätte trevligt. Mycket skratt, och jag kom sisit som vanligt! :p hahha. Sen åkte dom hem tidigt för att vara karlungs, typ vid elva. Då satt jag vid datan till typ halv tolv sen gick jag in i mitt rum och kollade på en läskig film på fyran, kommer inte ihåg vad den hette. Men jag var jätte rädd, men efter ett tag så tog jag mig mod och vågade i alla fall gå till toaletten efter och svätta bort smiket och borsta gaddarna. Sen låste jag min dörr för jag var rädd, så sov jag med låst dörr. jag sommnade typ vid tre och vaknade klockan nio :O

Nu är jag hos rebecca och vi ska åka till felicia nu. Sen ska alla äta på terran och sovahos Felle. Det blir no kul :D:D


hejdå

/ julia

sthlm

kom hem för ett tag sen..Mamma hämtade oss från tåget. Det vet inte så jätte mycket folk som jag trodde att det skulle vara. Vi kom väl dit lite innan två och åkte hem halv fyra tåget. Men det var precis lagom. Jag hittade en klänning precis en sån som jag var ute efter. Klänningen hittade jag på Gina Tricot. Är faktiskt nöjd med den =) Nu har jag precis satt på mig min klänning för vi ska ju få gäster!
Undra vad Sandra & jag hittar på. Vi kanske skulle vara med Felicia! ;D

nu måste jag städa lite i mitt rum!

Imorgon ska girlsen äta på terran sen ska alla sova hos Felicia.
Fan vad kul, jag längtar!

/ Julia


;D;D

Ja rebecca ville åka till stockholm. Nu måste jag skynda mig och fixa mig snbbt!

seeee yaah



/ Julia

6 Januari.

åhhhh jag har värsta lusten att åka till stockholm. Jag vill köpa en klänning, jag vill till stockholm! Men jag vill ju inte dirket åka själv. Jag skcikade ett sms till rebecca och frågade om hon ville, men hon ska säkert göra nått annat eller så orkar hon inte! :( Asså alltid när man ska till stockholm blir det värsta grejen. Det är inte så spec bara sätta sig på tåget och åka liksom ;) Hoppas hoppas hon vill!

Ikväll ska la famillla Karlung komma på middag. Det blir väl trevligt :)

nej nu måste jag ringa rebecca! Vill verkligen dit!

/ Julia

Why...
Do you always do this to me
Why...
You act like this,
Like you just don't care at all..
I need you I need you more and more each day.  ♥

mår lite illa

Åt precis upp en hel annanas själv, nu mår jag verkligen illa och har ont i magen! hihihihi! =P :O hmm. undra vad jag ska göra nu. Jag är så jävla trött. Ska kanske logga in och kolla läget på PA! Fast det är så tråkigt, och lunarstorm är ju ännu tråkigare och apberget är ju tråkigast :O

Hipp Hipp Hora var rikigt bra, fast jag har ju sett den förut. Slutet är bäst!

    

ny färg!

jaha nu har jag färgat håret. jag blev väl nöjd. Fast jag ska göra mera ljusa slingor men det orkade vi inte idag. Jag hade ju ljust hår med massa andra färger, jag vet inte allt vad det var. Nu ville jag göra blonda och guldiga slingor. Men jag hittade istället en färg som var guldig så jag färgade hela håret guldigt och ljusa slingor. På bilderna ser man inte så mycket skillnad med det är större skillnad in real life ;)

Sitter här och kollar på hipp hipp hora.  Den filmen är fan hemskt om man tänker efter. Tycker synd om Sofie.

 före      efter

Man ser typ ingen skillnad alls! (mina armar ser helt mobbade ut på "före" bilden.)

Men nu har jag inte så mycket mer att skriva.

Jag är fortfarande så jävla besviken på dig, tror du att vi kan bli vänner bara för att du vill det?

Ska fortsätta kolla på hipp hipp hora nu..

/ Julia

5 Januari.

kom precis hem från coop. Jag och mamma åkte och köpte hårfärg, så nu gäller det. Jag ska sätta in en bild före och efter. Jag hoppas det blir bra. Jag har inte tid att skriva mer. Ni får se hur det blev sen!

/ Julia

ingen middag med brudarna.

ingen middag idag, jag vet inte rikigt varför jag blev besviken jag hade ju funderat på vad jag skulle ha på mig och allt! hahah. Jag tror vi ska göra det på måndag istället om jag orkar följa med då.

Tittade nyss på "du är vad du äter" med mamma, alltså hon som ska hjälpa folk att gå ner i vikt, hon är så jävla överdriven. Asså det är jätte bra att äta ost och mjök, inte för mycket men man ska äta det varje dag i alla fall. Men hon säger att man inte ska det! =S :P Men en sak som jag tyckte verkade bra, det var en drink som gjorde att man inte blev sugen på sötsaker och nått annat. Sen den där maskinen Bert hade, typ jag vet inte vad det var men en sån vill jag ha! :P Nu ska jag gå in på tv 3: s hemsida och kolla efter den där drinken som man skulle dricka tre gånger om dagen.

Jag svullde precis med popcorn och ett glas saft, det var jag värd. Fast det är inte så jätte onyttingt, bara saften! :P  Fast det är typ light eller nått, skit samma I don´t care. hihih.

Nu ska jag kolla efter det där..

Mycket blogg idag.. men skit samma =)


/ Julia



Can you even look me in the eye and tell me why?

Jag är jävligt besviken på dig, jag undrar om jag någonsin kommer att förlåta dig. Jag älskar dig så mycket och jag vet inte hur jag ska förklara det eftersom du inte verkar ha tid med mig. Du säger att det ända jag gör är att gnälla, har du inte kommit på varför än så har du något att fundera på! Jag kan/vill inte leva utan dig om du bara kunde förstå hur jag känner för en gångs skull. :'(


101351-95101351-94101351-93101351-92

Här har ni bilder på mitt nya halsband från urban och min nya skjorta och mina nya strumpor!
Usch jag känner mig så ledsen. Hoppas Cornelia kommer hem snart så jag får gå till henne och prata ut! Nu ska jag måla naglarna. undra vilken färg jag ska ta...

hare bra..

/ Julia

OC <3

101351-88

         
101351-90 

JAG ÄR FÖRKROSSAD!!!!!!!!!!! :'( :'( :'(

"O.C" läggs ner



Den är en av världens mest älskade tv-serier.
  Men ”O.C” dras med katastrofsiffror i USA.
  Ungdomsserien har tappat över 60 procent av sina tittare.
  Nu läggs serien ner för gott.

22 februari.
  Det är ett datum att skriva in i kalendern för alla ”O.C”-fans. Det är nämligen kvällen då det sista avsnittet någonsin av serien visas i USA.
  Den fjärde säsongen av tv-serien om rika ungdomar i Kalifornien har dragits med usla tittarsiffror.
  Andelen tittare har varit så låg att Fox TV och Warner Brothers nu väljer att lägga ner serien för gott.
  – Finalavsnittet kommer att sätta punkt för den berättelse vi började berätta för fyra år sedan. Det kommer att vara roligt och känslosamt och det blir den final vi alltid velat göra, säger seriens skapare Josh Schwartz i ett uttalande.
  De första säsongerna av serien hade över 10 miljoner tittare per avsnitt i USA och var under flera år landets mest populära ungdomsserie.
  
  Bartons krasch hjälpte inte
  Tittarsiffrorna har dock dalat under flera år. Mischa Bartons spektakulära bilolycka – enligt AP ett sätt att få tittarna att hitta tillbaka till serien – hjälpte inte för att få siffrorna på rätt köl igen.
  ”O.C” har tappat nästan 60 procent av sina tittare och ses nu av knappa fyra miljoner tittare per avsnitt, skriver MSNBC.
  Vad tv-kanalen Fox kommer att ersätta ”O.C” med är än så länge oklart.

HERREGUD, JAG ÄR SKIT  LEDSEN! JAG ÄLSKAR OC MEST I HELA VÄRLDEN, JAG DRÖMMER ATT FÅ ÅKA DIT JAG DRÖMMER PÅ NATTEN ATT JAG ÄR KOMPIS MED MARISSA OCH SUMMER. JAG ÄLSKAR OC! :'( fyfan!

4 Januari.

kom hem från stan & coop för kanske 20 min sen. Med take på allt som hände igår, alltså branden i lindex och luna gallerian, var typ allt stängt. tråkigt, men gud vad man luckade rök! bläää! Mamma och jag åkte mest in till stan för att boomerang och johnells har rea. Jag hittade en randig skjorta på boomerang som jag är nöjd med :) Sen så fikade vi och åkte till coop och handlade. Fast innan vi handlade gick vi in på kaphal, det ligger precis brevid coop. Jag har aldrig någonsin köpt nått på kaphal asså jag tycker inte om deras kläder dom är så tantiga och ja jag vet inte rikigt hur jag ska förklara. Men typ lite strumpor och sånt kan man ju köpa där! haha, jag ska lägga in bilder på dom sen, för dom var sååå himmmlllans söta! =)
Aja, sen gick vi till coop, jag stod och velade om att köpa hårfärg eller inte, den var hur fin som helst! färgen var typ guldig och den guldiga skulle man ha i hela håret sen så skulle man göra ljusa slingor i det, ååhh det var jätte fint! Men sen så hoppade jag över det.. jag ska gå till hårfrissa istället så jag blir rikigt nöjd!

pratade med rebecca i telen, hon var i stockholm eller dom stod och väntade på tåget för dom skulle åka hem. Hon frågade om jag ville följa med ut och äta. Jag vet inte rikigt vilka som skulle äta, men det låter trevligt =)

skriver mer sen!

/ Julia


3 Januari.

jaha, kom hem från Lisa för kanske tio min sedan. Vi har varit i stockholm hela dagen, har hittat mycket saker. Orkar inte en skriva allt! hihi. Men en sak som jag ska skriva är att jag har köpt en brun väska som jag är jätte nöjd med, och ett guldigt halsband från urban outfitters, som jag också är väldigt nöjd med.

Vi åkte hem med Lisas pappa, han släppte av mig och Lisa i södertälje (centrum) för vi hade hört på radion att det hade varit en brand på lidex och typ luna gallerian. Och vi ville kolla läget. Men det var typ avspärrat överallt. Sen så var TV4 och SVT1 där. Vi ville såklart vara med på TV men lyckades inte.
Sen gick vi hem till henne och kollade på nyheterna och skulle kolla om vi var med, men det var vi inte! =P
Sen följde hon med mig till bussen så åkte jag hem. Hållde på att sommna på bussen, är sååå trött!

Nu ska jag ta en dusch det är så skönt att gå och lägga sig nyduschad tycker jag!

Godnatt.

/ Julia

Lisa är min bästa vän  ♥

TV

usch jag tycker det är tråkigt att kolla på TV. Jag är inte dirket någon Tv-människa om man säger så! =P
Grey´s Anatomy var jätte bra, men ändå inte lika bra som det brukar vara tycker jag!
Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig så trött och ledsen. Skönt med en  varm dusch.

Imorgon ska jag till Stockholm med Lisa!
Hoppas jag hittar någonting snyggt ;)


godnatt

/ Julia

fel :'(

idag har jag varit med Felicia, jag gick till henne så mötte hon mig sen så gick vi till videon och hyrde film, the break up, den var jätte bra tyckte jag! =) Sen kom mamma och hämtade mig, sen åt jag.
Sen har jag suttit vid datan och var ute och pratade ut med rebecca, ut & ut, jag har mer att säga.

nu orkar jag inte mer! Vet inte om jag vill!

längtar i alla fall till Grey´s Anatomy klockan nio! <3

2 Januari.

Igår hade jag bråttom och hann inte skriva någontng om nyårsafton.
Det var skit segt i början men jätte kul i mitten och skit tråkigt i slutet. Inte precis den nyårsafton jag hade hoppats på.. Menmen, hoppas året blir roligare än själva nyårsafton!  Men jag tycker att 2007 verkar bli ett bra år! Hoppas det håller i sig.

De här året fyller jag 15 och jag ska åka till Turkiet  med Rebecca och hennes familj. Någonting jag har sett fram imot i lite mer i två år nu, och äntligen! ååååh! jag längtar ihjäl mig, 196 dagar!
Och jag får hoppas att det kommer mera roligheter som man inte har räknat med! ;)

Idag skulle jag igentligen vara med Rebecca & Felicia. Men Rebecca svek oss och skulle vara med Gustaf istället. ihhii ^ Men sånt måste man ju såklart också ha tid med! Jag tror väl antagligen att Felicia och jag ska hitta på någoting! ;D

Idag på morgonen kunde inte alls sova länge bara till halv tio, men det berodde nog på att jag inte var uppe så länge igår, sommnade kanske vid halv ett! Jag kollade på Prison Break, det var skit bra. Jag tror att jag missade förra veckans avsnitt, men jag hängde med bra i alla fall! Sen efter det så tyckte inte jag att det fanns nått bra på Tv så jag satte på lilla sjöjunfrun 2 ;D men den orkade jag inte kolla klart på så jag stängde av och så tror jag att jag sommnade ^^ hihi!

På morgonen har jag hjälp mamma med massa prislistor som hon ska skicka till sina kunder, för allt jobb jag har gjort med dom så ska jag få massa saker ur h&m katalogen, välförkänta kläder! hhihi!
Jag tycker dom har skit snygga kläder i katalogen. Har fastnat för mycket som jag vill ha! =)

Nu ska jag klä på mig, jag har inte orkat det ännu..

Sen ska jag måla naglarna och skriva i vad jag ska beställa! =)

Hare bra evrybody!

/ Julia

Avril Lavinge - Keep Holding On   ♥


1 Januari.

en seg dag idag..

har inte så mycket att skriva, har varit med Rebecca Felicia & Julia var också med en liten stund. Vi hade trevligt =) men jag stör mig på vissssssa som faaaaaaan!

nu ska jag sova..


/ Julia

RSS 2.0