Kallt

Jävla Sverige. Jag hatar att vi har så dåligt väder i det här landet. Jag vill ha värme och sol från april månad till september. Det är så det ska vara.


Tösse

Det var galet skönt att gå på spa idag vill jag lova.. Nu ligger jag i min säng. Igen. Jag väntar på att få maaaaat. Jag stör mig så jävla mycket på alla ungar som skriker och hoppar studdsmatta här runt omkring. JAG VILL HA TYSTNAD.


Saknar dig så mycket.


Hej felix

Gårdagens kväll var så fruktansvärt rolig och lyckad. Fy fasiken så kul jag hade. Vi var först hemma hos Cornelia och grillade och spelade kubb, sen åkte vi tåget till huvudstaden och till Amba. Så jävla kul. Sen gick vi vidare någonstans där vi träffa Peter Forsberg. Jag och Rebb stod och hängde lite med honom sen drog vi hem! Perfekt.

Nu ligger jag i sängen. Jag har precis varit ute och gått och jag ska snart åka iväg och gå på spa. Jag har tagit två behandlingar, helkropps massage och handmassage med manikyr. Ska bli gal1 skönt.


Do it

Vilken underbar dag. Jag har varit ledig från jobbet, städat, tränat, solat, planterat blommor, duschat och fått håret lockat. Just nu ligger jag och väntar på att denna underbara kväll ska börja. Idag för första gången på flera månader ska alla tjejer träffas igen, det kan inte bli bättre! Allt är komplett just nu för mig.


Marina

Jag vill att det ska vara i onsdags. Det var en sån jävla bra kväll vill jag säga! Å


Hej

Just nu sitter jag på jobbet. Alla andra är lediga förutom jag känns det som. Men det är bara att gilla läget. Efter jobbet ska jag och marina och och träna i alla fall. Åh det ser jag fram emot.

 


Ja

Nu bloggar jag bara för din skull marina, så att du vet. Hehe. Jag fattar egentligen inte varför jag inte bloggar oftare eftersom att jag tycker att det är ganska roligt, kanske är det för att jag inte har någonting att skriva om? Ja det måste nog vara så. Hm.

Jag jobbar och äter mig fetare och fetare. Pallar inte det längre. Så därför ska jag fortsätta jobba och sluta äta mig fet. Imorgon ska jag och marina skaffa gymkort.

 


Jag begär bara att du ska förstå

Jag vill verkligen härifrån. Jag är så trött på den här lilla äckliga bubblan jag lever i. Nej nu jäklar ska jag ta tag i saker och ting.


Dagens middag

 

 


Så är det

I never knew,
I never knew that everything,
Was falling through.
That everyone I knew,
Was waiting on a cue,
To turn and run,
When all I needed was the truth.


Lady Gaga

Snart slutar jag jobbet. Jag längtar. Vill bara hem och sätta mig i solen. Jag ska ladda ned en film också. Sen hoppas jag att min hals slutar göra ont. Jag orkar inte vara sjuk igen.

 


RSS 2.0