Ignore this

Snart är det sommarlov. Men det är bara snart. Jag bloggar inte för jag har absolut inget kul att skirva, allting är allmänt tråkigt och jag vill bara ha frihet. Tvåan har varit det värsta skolåret genom tiderna, det har inte bara varit jobbigt i skolan utan även utanför skolan och det har gjort att skolan har blivit lidande, ni vet. Inte så bra formulerat. Nu är jag sjuk också, jag mår faktiskt inte alls bra. Hejdå!

Hit å dit

Sommaren är typ här känns det som, det är galet varmt och jag har aldrig svettats såhär mycket som jag har gjort under den här veckan i hela mitt liv! Jag vet inte vad det är för fel på mig, jag håller på att svettas ihjäl helt enkelt, och så varmt är det ju inte och jag brukar aldrig svettas såhär mycket! Jaja..

Det negativa med fint väder och sommar över huvud taget är såklart allas jävla maskiner de håller på med hela tiden, gräsklippare, högtryckstvätt ja ni vet. Jag får panik av såna ljud. Ahhh helt sjukt jobbigt. Och det andra negativa är ju förståss alla dess insekter och jag måste även tillägga att humlorna och getingarna är så sjukt stora nu så jag måste springa min väg även om jag brukar säga åt rebecca att sitta stilla. Den tredje negativa saken är alla dess studdsmattor som TUSEN ungar hoppas på. Dom skriker, bråkar, gråter och skrattar. Det stör så mycket!!!!! Men jag älskar verkligen att det har blivit varmt, även fast det kanske inte låter så.

Igår firade vi Cornelia som fyllde arton år i tisdags. Hon bjöd på middag och efterrätt sen blev det utgång. Det var sjukt kul faktiskt. Tack för kvällen babes och framförallt tack Corre.

Nu ska jag ut å sola lite. Puss

P.S I Love You
Gotta have it NOW

Ibland känns det som att man inte tillhör någon någonstans, man hoppar lite emellan här och där. Det fungerar såklart, men ibland kan det vara sjukt jobbigt. Ska man behöva vara "aktiv" i en kompiskrets för att få bli uppdaterad och tillfrågad om saker och ting. Jag tycker att det är så sjukt barnsligt och jag är less på att anstänga mig. Nej tack, kör erat jävla race så kör jag mitt.

Need you
RSS 2.0