Tristan & Isolde


Igår tittade jag på den underbara filmen Tristan & Isolde. James Franco som spelar Tristan är äckligt snygg, jag får panik, jag kan inte titta på honom utan att bli deprimerad. ÅÅÅÅH!!!! JAG VILL HA HONOM!!!!!

TV-night.


Idag är det en av mina favvo filmer på TV. Tjernare Kungen!
Sjukt bra.

Rock this party.

Kate Bosworth, Kate Bosworths tveksamma klädval!
Kate Bosworth, Nej, vi är inte helt sålda på hennes outfit..
Kate Bosworth, Fina ögon! Ett blått och ett brunt!
Kate Bosworth är otroligt vacker!

Födelsedag igen.

Klicka för att stänga bilden
Old bild på mamma och Molly. Men i alla fall. Idag är det mammas tur att fylla år,
grattis på födelsedagen Mammi! Hoppas du får en bra dag! Jag älskar dig.

Födelsedag!


Idag fyller jag 16 år!

Movie time.

Igår var det en mysigt kväll hemma hos Rebecca med Rebecca, Viccan och Emma. Kul att träffa gamla kompisar. Dom åkte hem vid halv ett och då gick jag hem och sov. Idag är den verkligen en sån jävla tråkig dag, jag och Rebecca har suttit och varit skitsura bara för att det inte finns något att göra. Men asså, vad ska man göra egentligen? Nu har vi i alla fall kommit på att vi ska åka till Heron och bowla med min syster också. Vi ska åka om en halvtimme och sen ska vi titta på bio och äta någonstans också. Jag älskar Heron. Vi ska se Juno.


Imorgon fyller jag år.


/ Julia

Vilket jävla gäng!

Blake Lively, Ed Westwick, Leighton Meester, Penn Badgley, Taylor Momsen, Penn BadgleyBlake Lively, Ed Westwick, Leighton Meester, Penn Badgley, Taylor Momsen, Chace CrawfordBlake Lively, Ed Westwick, Leighton Meester, Penn Badgley, Taylor Momsen, Ed Westwick
Blake Lively, Ed Westwick, Leighton Meester, Penn Badgley, Taylor Momsen, Blake Lively och Leighton Meester på fest!Blake Lively, Ed Westwick, Leighton Meester, Penn Badgley, Taylor Momsen, Leighton Meester och Taylor MomsenBlake Lively, Ed Westwick, Leighton Meester, Penn Badgley, Taylor Momsen, Blake Lively

Påskliljor.

Åh, jag har blivit förkyld igen. Mycket förkyld. Jag mår inte alls bra nu, det känns som om jag har feber igen. Det är fan nåt fel på mig, jag är jämt sjuk eller har ont någonstans! Jag som fyller år om två dagar också. Jag vill inte vara sjuk. Idag ska vi till farmor och farfar och äta. Jag orkar verkligen inte men jag vill inte säga till mamma att det känns om om jag har feber så jag får väl bita ihop. Bajskrov.

Hejdå.

/ Julia

Kipling!

Fergie, Söt regnbågsfärgad väska!
Fergie, Fergies reklam för Kipling!
Fergie

Becca Poppberg


Idag hyrde jag och Elin Becoming Jane.
Den var inte alls bra, skitseg.

Påsk.

Ashley Olsen

Söta vi är!

image837
Jag & Rebecca!
Always and forever.

ÅÅÅÅÅÅH.

Seriöst, visa att ni ett ett år äldre. Helt sjukt. Sluta vara så omogna! Det börjar bli tröttsamt..

Söt.

Hilary Duff, Hilary Duff värnar inte om miljön!

Bästa brudarna.

image659
Igår som jag skrev tvingade Rebecca med mig till stan för att hon sa att hon hade lagt undan en tröja, det visade sig att det inte alls var så. Och när vi var på H&M kom dom bästa tjejerna i världen och överraskade mig för att jag fyller år snart, alla skrek "GRATTIS" och jag blev så jävla överraskad. Vi åt på resturang och dom bjöd mig. Sen gick vi hem till Lisa och bara satt och pratade om allt. Åh tjejer, ni är allt jag ber om! TACK. Jag älskar er massor, ni är verkligen dom bästa!

Ronny och Ragge!

Påsklov, vilket är jävligt skönt. SO provet gick asbra, men jag fick damp på alla dom satt och skrek att det var för svårt och gnällde på allt man kunde gnälla på. Plugga förfan tröga människor. Men jag älskar er ändå! HAHa. Vi har bestämt skoltröjor nu, as snygga kommer dom bli. Dom flesta tjejerna har tagit gråa overaller med turkost tryck och killarna tog svarta overller med vitt tryck. Tråkigt att inte alla ha samma färger men så blev det eftersom inte alla kunde komma överens, men alla har ju samma logga så det gör inte så mycket. Jag älskar 9e.

Jag ska snart till stan med Rebecca, hon tvingar mig att följa med eftersom hon ska hämta någon tröja på H&M som hon har lagt undan. Jag ska även sova hos henne inatt. Soft, jävligt softa faktiskt! Hahahahaha.

5 dagar till min födelsedag!



/ Julia

Påsklov.

David BeckhamDavid Beckham, David Beckham tillbaka i Los Angeles!
Ojojojojojojoj, jag blir helt galen.
Helt sjukt äckligt sexig ju!
Helvete.

It´s hard.

105 dagar till Turkiet!


Jåhhhh

Easy for a good girl to go bad
And once we gone
Best belive we've gone forever
Don't be the reason
Don't be the reason
You better learn how to treat us right
'Cause onces a good girl goes bad
We done forever

Tjing Tjong

Hej och hå. Vi går bara i skolan imorgon också, sen så är det påsklov. Tidig påsk, tråkigt. Om det inte hade varit påsk hade jag fyllt år i skolan. Jag har inte fyllt år i skolan sen fyra år tillbaka typ, jag trodde att jag skulle få göra det i år, men icke sa nicke. Dumma nicke!! HAHA. Det där var kul. Hur som helst vill jag ju fylla år i skolan för att jag vill att alla ska gratulera mig, få lite uppmärksamhet liksom. Det är ju alltid kul. Men nä... kiss och bajs.

Igår hade vi NO prov och imorgon har vi SO prov. Det är ju nice. (Om man är pluggis) Vilket jag verkligen inte är, men det är bara att bita ihop.

Vad händer på påsklovet då? Inget eller. Neeee, som vanligt på loven. Det är ju sjukt booring. Asså, man kan ju inte göra så mycket eftersom alla föräldrar jobbar, det suger ju. Haha, fan vad töntigt jag skriver. Orkar inte skriva.

Hejdå!

/ Julia


Gossip Girl

Blake Lively, Leighton Meester, Leighton Meester och Blake Lively!

Födelsedag

Om exakt en vecka fyller jag 16 år.

Blake Lively

Igår tittade jag på melodifestivalen med Rebecca, Adam och KB. Haahaha. Jag skiter i vem som vann, jag är inte dirket insatt. Idag var jag i Stockholm med Elin som vanligt på söndagar, jag fattar inte hur jag kan vara så dum och åka till Stockholm på en lördag när det är packat med folk, på söndagar är det helt perfekt med folk. Asbra. Jag köpte present till mammi som fyller om om tio dagar och lite småsaker till mgi själv. Tråkigt, jag ville köpa en känning!

Imorgon är det skolan igen. Boooring.

Blake LivelyBlake Lively
Båda lika snygga, hunden och Blake. Fast.. hunden var ju söt.

/ Julia

Say it.

Mischa BartonMischa Barton, Inte särskilt bra passform på klänningen heller!


Hahahaha.

image658
Jag älskar dig gumman!

Pizza

Jag sitter i skolan nu. Jag är sjukt hungrig. Åh.
Idag blir det party hos Rebecca.
Hur kul som helst, jag älskar Foppa!















Rebecca i mitt hjärta.

image651
image652
image653
image654
image655
image656image657

Rihanna var underbar.

Rihanna, Rihanna i Sverige!
Igår spelade heta Rihanna på Hovet i Stockholm. Sångerskan, som faktiskt har Jay-Z att tacka för sin karriär, hade en ganska underlig S&M inspirerad scenklädsel på sig men man får ändå lov att säga att hon såg ganska bra ut i den! Efter en lite seg start kom publiken i gång på riktigt när hon spelade hiten 'Please Don't Stop the Music' och sen gick det bara bättre och bättre. När Rihanna avslutade konserten med superhiten 'Umbrella' var det nog inte en enda person som inte stog upp och sjöng med. Den nu svarthåriga snyggingen spelade alla sina hits, bland andra 'Shut Up and Drive', 'I Hate that I Love You' och 'SOS' och var noga med att tacka sin fans i Stockholm när konserten var slut. Hon tillade också att hon gärna kommer tillbaks, "We have to come back here, you all are some rockstars!"

Läste jag.

Asså det går inte att beskriva. Vilken jävla kväll. Rihanna var ju helt underbar och jag fattar inte hur man kan tycka att konserten var dålig, det tyckte verkligen inte jag och Rebecca. Fan vad bra hon var, och fan i helvete så snygg hon är, helt sanslöst! Jag vill bara sitta och snacka med henne. GRRR. TACK RIHANNA OCH REBECCA FÖR VÄRLDENS BÄSTA KVÄLL. Bilder som jag tog igår kommer snart när jag har lagt in dom, vilket är om några minuter. Hehe.

/ Julia

Frånvarande

Rihanna, Rihanna är redan en stilikon!
IMORGON SKA JAG OCH REBECCA PÅ RIHANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FYFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN VAD KULLLL! :D:D:D:D

Curlingproffs

Idag var nog världens skönaste dag i skolan. Först tittade vi på film på morgonen, sen hade vi en halvtimmes rast och efter det satt vi i olika grupper och diskuterade om filmen. Sen hade vi sve/eng då gjorde jag min SO läxa sen åt vi och efter maten gick jag dirket när till centrum med André, Krille, Martin och Daniel. Några från nian skulle åka till södertälje för att testa cruling. Det var faktiskt jättekul. Johan och jag töntade oss så att jag rammlade och nu har jag typ stukat foten! Haha. Stackars mig. Wey, it was funny. Vi har temavecka i skolan och ska jobba om flyktingar, så vi kommer typ inte har några vanliga lektioner i en hel vecka. Helt sjukt skönt! Jag älskar Turingeskolan!

/ Julia

Chockladbollar

Igår bakade Elin och Michel världens godaste chockladbollar. Jag kan äta ihjäl mig! Dom blir ju så mycket godare när dom står i frysen också. Äckligt gott.

You took my sweet time.

Skolan idag var rolig. Jag har tittat på när någon spelar CS. Det var första gången jag har sett någon spela CS och jag fattar lite. Oliver och Philip försökte i alla fall att föklara. Haha. Jag vill börja spela CS, det är ju kul! Men jag skulle bli så jävla arg om jag blev dödad, jag skulle vara ett typiskt offer som visar att man blir arg av sånna spel! Haha. Det är nog inte så nyttigt att spela CS när man tänker efter.

Rebecca, jag älskar dig så fruktansvärt mycket.
Det är som du säger, det är som om Gud
har skapat oss för att vara tillsammans,
vi är så jävla lika och du kommer alltid
att vara min  bästaste vän. Vad som än
händer, du är allt jag ber om.
Solumate, now and forever.


Idag är det Gossip Girl och I huvudet på Gynning. YEY.

/ Julia

8 dagar kvar.



Mer saker från H&M som jag beställde:
Väska, 179 kr.
Blus, 198 kr.

Love


De här skorna har jag beställt från H&M.
Par ett, 98 kr.
Par två, 98 kr.
Par tre, 149 kr.
Billigt och bra skulle jag säga!

Jag tror jag dör!

Mischa BartonMischa Barton

Nothing on TV.



I think the time is right to stop the fight.

Vårsol

Idag var skolan urtråkig. Eller vissa stunder var liksom roliga medans det var urtrist ibland. Men vad förväntar man sig i skolan. Vi hade i alla fall hål en timme idag, hur skönt som helst. Sen slutade vi tjugo över två tror jag och då gick jag hem med Lisa, Johan och Anders i den härliga vårsolen. Jag som ville ha sol, och fick det. Fan vad perfekt.

Idag kom den nya H&M katalogen. Jag har beställt tre par skor en blus och en väska. Hoppas det kommer snart. Men för att det ska komma måste man ju skicka in, det ska mamma göra i veckan. Hahaa. Åh, I love vår.

Snart är det mat, sen blir det en prommis med mor.

/ Julia

Yeeehhee

Rihanna
Fan vilken heting. Längtar tills nästa onsdag!!!!!

Summer.

image647


I don´t wanna go to sleep, what if I wake up without you by my side?

If you want love.

Mischa Barton, Är det blommor till Mischa själv eller någon annan lycklig?Mischa Barton
You know that I love you, right??
Well, you sholud...

Stars are blue.

Sprotlovet är över. Jag har inte dirket gjort något intressant. Jag har inte riktigt vetat vad jag ville skriva här i bloggen så jag bestämmde mig för att inte skriva något alls. Det har varit ett mycket skönt och bra lov och jag vill verkligen inte gå till skolan imorgon. But.. that´s life. Det känns ändå helt okej. Hoppas att det är fint väder imorgon, det behöver man om man ska orka gå upp. Om solen skiner är det mycket lättare att gå upp och orka saker och ting. I LOVE THE SUN.

By the way. Idag har jag varit i våran vackra huvudstad Stockholm. Fast, vilken stad är vacker när det kommer ner snö blandat regn från molnen? Men men, jag köpte en klänning som jag ska lämmna tillbaka och ett par skor från Nilson, STHLM DG.

Jag har inte så mycket mer att tillägga.

Seemed like you and me colud wait forever.
That´s not true, I need you more than you think.

/ Julia

RSS 2.0