Jo

Frustrerad. Irriterad. Sviken. Ledsen. Trött. Arg. Pirrig. Nervös. Besviken. Förväntansfull. Så känner jag mig just nu.


Look me in the eye

Jag längtar tills det blir vår. Då blir det varmt ute och det kommer massa bra musik. Just nu snöar det som bara den ute men jag måste säga att jag är rätt nöjd med livet för tillfället ändå. Jag hoppas att detta blir ett bra år.


11 januari 2010

Den här dagen är grå för mig. För tre år sedan idag dog min älskade farmor. Det känns som om det var igår. Det var verkligen en dag som förändrade mitt liv. Allt i mitt liv under den här perioden för tre år sedan var skit. Min syster var på andra sidan jorden, vilket var jobbigt då farmor dog, jag missade allt i skolan och jag gick upp massor i vikt. Allt var kämpigt. Men allt blev såklart bättre. Men just idag när jag tänker tillbaka på allt som hände för att du dog farmor, då blir jag så ledsen och mitt hjärta blöder av saknad. Jag önskar att du var här och att du var vid liv. Men på något sätt har jag lärt mig av det här, jag har lärt mig att hantera saknaden. Men fan vad jag saknar och älskar dig. Tänker på dig nästan varje dag och jag hoppas att du har det bra. Världens bästa farmor.


Justin i mitt hjärta

Alltså. Min kärlek till Justin Bieber börjar bli helt sjuk. Så fort jag ser någonting om honom vill jag bara gråta. Just nu ligger jag och tittar på när han är med i VSFS för tredje gången. Mitt hjärta blöder, på riktigt alltså. Jag har även honom i sängen just nu eftersom jag fick världens finaste lakan av Ida i julklapp. Åh. Den 23e april, då jag ska få se honom i verkligheten, den dagen kommer vara den bästa i hela mitt liv. Blir svettig bara jag tänker på det. Åh herregud.


RSS 2.0