Sommaren 2013

Den här sommaren har varit den aboslut bästa i mitt liv. Jag tror på riktigt att jag aldrig har haft en sån här rolig period i mitt liv som just den här sommaren. Jag och mina vänner har kommit varandra närmare än förr, jag visste inte ens att det gick men så är faktiskt fallet. 
 
Alla galenskaper började ta fart midsommarhelgen. Det var liksom då allting började. Vi har haft så sjuka utgångar, ätit så mycket god mat, dryckit så kopiöst mycket rosévin, legat på straden och badat och solat, gått på galna efterfester tills det blir morgon, druckit ännu mer rosévin, grillat, jag och R har varit och sett Rihanna, varit på Grönalund, vi har alla tillsammans varit i Alanya, haft en grym kräftskiva och sist men inte minst så har vi skrattat så mycket att vi alla egentligen borde ha fått ett sexpack men det är snarare tvärtom...
 
Jag får verkligen ont i hjärtat när jag sitter här och skriver och samtidigt lyssnar på "wake me up". Det är liksom lite så vi alla har levt den här sommaren, i en bubbla och nu är det dax att vakna.
 
Nu börjar det bli höst ute och det gör mig faktiskt ingenting, för jag är så otroligt tacksam över den här sommaren som vi fått tillsammans, Jag älskar alla mina tjejer så att det gör ont. Orden räcker inte till.

RSS 2.0