Crazy

Har rast. Fan vad det är dåligt väder. Bilden nedan visar vart jag sitter just nu.. Men fan vad taggad jag är inför kvällens fest med Lady Gaga! Aaaaaaaaah


Gaga

Just nu lever jag ett riktigt vardagsliv med stadiga rutiner. Jag älskar vardagar, men jag älskar även helger. Det bästa med helgen är ju att man kan göra precis vad man vill, tex SOVA, men annars gillar jag vardagar lika mycket som helger. Det är faktiskt så, även om det inte låter så ibland!


Ikväll inviger Lady Gaga Globen och Sverige, imorgon är det vår tur. GALET!


Funderar


Min bästa

Ligger just nu i soffan. Jag är bakis och regnet öser ner utanför fönstret, perfekt. Jag tittar på reprisen från igår när Justin var med i Skavlan. Alltså jag dör. Jag fucking dör när jag ser och hör honom prata. Jag älskar den människan. Fyfan vad jag älskar honom. Blir helt jävla galen.


Juste

Fredag. Bästa. Jävla. Dagen. På. Hela. Jävla. Veckan.


Såja

På riktigt nu. Vad är det för jävla träningshysteri som har startat? Har det blivit någon slags tävling om vem som tränar mest och vem som sen bloggar om det mest? Fan, måste man berätta för hela världen att man tränar när man endast tränar för sin egen skull? Jag skiter i alla som tränar. Jag tränar för min egen skull och det räcker att jag själv vet att jag gör det.


Degis, så jävla underbart

 

Waka

Just nu luktar mina skor som jag har på jobbet allt annat än rosor. Jag kom precis ut ur duschen och kände att det fortfarande luktade fotsvett fast jag skrubbade fötterna med tvål.. Dålig tvål eller bara en sjuk fotsvett? Det är frågan.


Inte okej

Nu är jag faktiskt så sjukt trött på att vakna varje morgon och hoppas på sol och värme men sedan bli besviken direkt jag tittar ut.. Vad fan är det för fel på vädret? Jag börjar bli orolig!


Marina 20 år + allsång


7 Augusti 2012

Idag är det faktiskt ingen vanlig dag, utan idag är det en av mina allra bästa vänners födelsedag. Det är inte varje dag man fyller 20 år, det här är stort. Jag vill bara skriva lite om min älskade vän Marina Elm.

 

Marina är det roligaste människan jag vet, hon får mig alltid att skratta, hon får mig till och med att skratta när jag ser på hennes min att hon typ vill döda mig för att jag är så jobbig och gnällig (se bilden nedan), hon är smart på ett sätt som ingen annan är, men ibland så kan hon vara mindre smart och då får hon mig att skratta både med och åt henne, hon är ansvarsfull och någon man alltid kan lita på. Men vet ni vad det bästa med marina är? Det är att hon är så mån om alla hon tycker om, marina skulle aldrig såra någon och hon vill alltid allas bästa. Det älskar jag och beundrar hos henne.

 

Vill bara säga till dig Marina, att jag älskar dig så mycket att det nästan göra lite ont. Och grattis på din stora stora dag. Vi gör den till den bäzta bäzta födelsedagen.


RSS 2.0