The End

Det är jäkligt skönt med helg, trots att det ligger snö på marken. Igår var jag och tjejerna hemma hos Johanna och åt mat och tittade på Idol, det var riktigt mysigt och roligt. Idag ska jag träna och sen ikväll ska jag ut, om det inte snöar eller regnar eller liknande.

Förra lördagen

Skit dag

Jag sitter i skolan och är helt död. Jag vill verkligen hem. Och om 50 minuter ska jag åka hem. Fan vilket tråkigt väder det är idag, jag vill bara ligga i sängen och försvinna. Har liksom ingen lust med någonting. Hösten är så sjukt deprimerande. Sitter här och skulle svara på några frågor om hinduism, men fan vad det är tråkigt. Hungrig är jag också.

Vill tillbaka

Be somebody

Jag har varit sjuk hela den här veckan. Jag har hosta, jag har haft ont i halsen och jag har haft feber. Idag kvarstår dock bara hostan. Det mest jävliga. Önskar att jag bara kunde sluta hosta för jag har så otroligt ont i tungan, ni som känner mig vet vad jag menar med det. Men, om jag inte hade haft hosta hade jag varit frisk. Jaja. Undra hur mycket jag missat i skolan....... Vill typ inte ens veta. Men vad ska man göra? Jag har varit sjuk. Sen vill jag säga att jag har lite panik över att det är så kallt ute, och att det inte kommer bli varmare fören i Maj. Alltså, fattar ni? Det är sinnessjukt. Jag som hatar vintern och allt därtill. Hoppas dock att vintern inte blir lika deprimerande som förre året, då trodde jag seriöst att jag skulle gå under. Jag måste åka på en solresa i vinter, det är inte bara något jag vill, utan även ett måste. Jag kommer inte klara av att leva annars. (haha)


YOU ARE ALL I NEED

Helgen har varit rolig. I fredags så drick vi vin hos Joahnna, och jag hade inte planerat att gå ut. Men vinet gjorde så att det blev en utgång i alla fall. Vilket jag inte ångrar, det var riktigt roligt ute. Lördagen var lite seg, jag var med Ida ett tag på dagen bara. Sedan på kvällen var jag med Julia, Rebbis och Anton, vi hade mysigt. Idag var jag, Rebb och Julia på marknaden. Jag älskar det, det är så mysigt.

För övrigt börjar jag bli sjuk igen, jag mår inte alls bra. Jag hostar och har ont i halsen. Jag hatar hösten, för jag är sjuk hela tiden. Å. Jag vill ha en pojkvän som skulle tycka lika synd om mig som jag själv tycker. Under hösten och vintern är det nästan ett måste att ha pojkvän, det är så kallt och man behöver få värme någonstans ifrån.

Miss u


vindruvor

Nu har jag mycket i skolan igen. Jag orkar inte. Jag vill inte plugga. Det är ju så jävla tråkigt. Skit!

RSS 2.0