Elin är bäst

Igår mina kära vänner kom min syster hem, elin kom hem!!! Helt overkligt. När jag såg henne på Arlanda blev jag så chockad att jag började gråta, det var så himla konstigt och underbart att krama om henne. Jag vill aldrig att hon ska åka tillbaka!! Fan vad jag ska njuta av de här dagarna när hon är hemma. Jag älskar henne så otroligt jäkla obeskrivligt mycket.

Felicia 17!!


Grattis på din 17-årsdag. Jag älskar dig och kommer alltid att göra.

Hihi

Det är helt sinnes att det snöar på det här viset i slutet av januari när snön ska smälta!!!!! Blir ju lite orolig att snön aldrig ska smälta och att det aldrig ska bli vår! Jag längtar även så sjukt mycket tills jag börjar på körskola och verkligen sätter igång med mitt körkort så att det blir klart någon gång, jag vill verkligen ha det innan sommaren, och jag SKA ha det innan sommaren..

PÅ LÖRDAG KOMMER ELIN HEM. Längtar så sjukt mycket

Try sleeping with a broken heart

Godmorgon! Nu sitter jag på tåget påväg till skolan, ganska soft ändå. Idag slutar jag skolan halv åtta och kommer hem vid nio-tiden, härligt va???? Jag tog lite kort på mig själv nyss, gubben som sitter bredvid mig fast inte på samma säte måste tro att jag är knäpp.Åh vad jag älskar Tobbe

nöff

Majs majs fågelbajs. Jag älskar att duscha, jag skulle kunna duscha hur mycket som helst och hur länge som helst och hur varmt som helst. Förra lördagen fick jag en ny dusch som ändrar färg, det är skit mysigt........ Nån som vill komma å duscha? Let me now.

Forget the world

Grattis på 67-årsdagen farmor.

Idag har jag bakat bullar, sen åt farfar middag här, sen kom andra familjen Tennorth och åt tårta. Farmor skulle ha fyllt 67 år idag. På något sett tror jag faktiskt att jag har börjat acceptera verkligheten lite mer, även fast det är otroligt hårt och svårt. Detta är livets gång, men det som är så grymt orättvist är att cancer inte är livets gång men ändå tar sjukdomen så många liv. Det är inte meningen, det ska inte vara så. Snälla någon, hjälp alla cancersjuka människor där ute, det är en orättvis död som kan ta livet ifrån vem som helst när som helst. Tyvärr.


Julle bulle

Idag har jag bakat BULLAR!!


hhahaha


Sommar kanske?

Nu är jag inne i en sån här period när jag är extremt trött på skolan, och då menar jag extremt. Jag får ångest när jag vaknar på morgonen för att jag verkligen inte vill till helvetet. FAN! Vad ska man göra? Allt är tråkigt, stressigt, svårt, onödigt & ointressant....

A womens right


Här är mina förstora skor jag köpte i lördags för 100 kronor. Fast nu fick jag knappt på mig dom, jag var så svettig. HAHA. Jag vara bara tvungen att skriva det. Tyckte det var lite kul/äckligt.

P.S Bruna fötter jag har! D.S

When I look at you

Blä vad mitt rum är stökigt. Jag måste ta tummen ur röven och städa NU

I love u


Come and pick me up

Höm höm. Jobbig dag. Farmor är i tidningen idag vilket är overkligt, kan som sagt inte förstå. Jag hoppas verkligen att allt kommer bli bra till slut?

Idag är det 65 dagar tills jag fyller myndig. Eller, jag och Johanna. Även om livet är jobbigt nu kan jag inte sluta längta tills min födelsedag. Jag längtar verkligen så himla mycket! Och åtta dagar efter den efterlängtade dagen packar jag min väska och drar till Elin, till USA! Fy fasiken vad skönt det ska bli att komma härifrån, och få min dröm i uppfyllelse att få åka till New York. Någonstans ser jag ljuset i detta mörker trotts allt..

66


ELIN 20 ÅR!!!!


Grattis på 20-årsdagen. Jag älskar dig så mycket och saknar dig ännu mer!

Naked

Jag hatar att vara ensam nu för tiden, jag vill alltid vara med någon och få känna närhet. Så idag ska jag umgås med mina kompisar. Jag är så otroligt glad att jag har dom och jag hoppas att ni vet hur mycket jag älskar er mina finaste pluttar. Utan er skulle jag inte vara den jag är. Måste även tilllägga att jag köpte ett par pumps för 100 kronor idag. Hejdå!!


No control

Det svåraste med hela den här situationen är att veta hur man ska klara av att gå vidare? Är det okej att skratta? Det enda som känns okej är att gråta. Att sörja. Jag känner mig så skyldig när jag ler, bara för att jag ler betyder det inte att jag tänker på farmor mindre, hon finns i mitt huvud varje sekund, varje minut, varje dag och natt. Hur går man egentligen vidare? Kan man ens göra det? När är det okej att börja återgå till vardagliga saker, träna, plugga och umgås med vänner utan att känna sig skyldig? Just nu känns allt tungt som bly och att det här kommer sluta ännu sämre än vad det är. Jag är så otroligt ledsen. Vilken jävla start på 2010... Jag såg framemot detta år så sjukt mycket. Allt jag skulle göra, allt som jag fortfarande ska göra, men dom sakerna känns så jävla ovärda när något sånt här har inträffat. Åh, jag skulle kunna skriva 4000000 sidor om hur jag känner. Efter regn kommer solsken, jag ber till Gud att det stämmer!

I got you

Den här veckan har varit den sämsta veckan i hela mitt liv. Jag har aldrig varit med om något liknande, och inte heller om något så plötsligt och overkligt. Jag har nog fortfarande inte förstått vad det är för mörker som kom och tog dig ifån oss, just dig. Världens finaste, omtänksamaste, ödmjukaste, kärleksfullaste och vackraste farmor. Jag önskar ingenting så mycket som att du aldrig hade drabbats av denna sinnessjuka sjukdom som skär ner på livet sakta med säkert. Jag insåg aldrig hur allvarligt det var, jag bortsåg från det allvarliga för att jag hoppades så mycket, hoppades att du skulle bli frisk och att allting skulle bli som vanligt. Jag har fortfarande inte insett att du är borta, det kommer jag aldrig att göra. Du har åstakommit med mycket i livet farmor, och jag vet och jag känner att du alltid kommer finns med oss, även om du inte är en levande själ.  Tack för allt du gjort för mig, och alla minnen du gett mig som jag alltid kommer ha med mig livet ut. Jag älskar dig oerhört mycket, sov gott. Jag är för evigt tacksam för att just du var min farmor.

HAHAHAHAH


ÅHHHHH jag dör

http://svtplay.se/v/1834918/snabba_cash_-_snart_premiar

Snälla. Ge mig Joel Kinnaman.

Nöff

Igår sov jag, Marina och Emelie hos Johanna. Det var myspys. Vi pratade, tittade på bilder och såg saw 6 och lite av step up. Vi sov bort hela dagen och nu sitter jag här hemma som vanligt och undrar vad jag ska hitta på nu. Jag vill göra något kul. Men vad?

clear the roomFire bollll

Nyår var helt okej, dagen efter nyår var helt okej men gårdagem var hur kul som helst. Åh. Hahaahahahahah. I morse var mitt bank-kort borta??????? ;)

RSS 2.0