DUMMA DAVID.


Så jävla taskig gubbfan!

Your Body Is Wonderful


sista september???

Det var ett tag sen. Jag vet inte vad jag har gjort. Det är så mycket som hänt, med skolan och icke med skolan. Allt bara snurrar, jag är så jävla stressad. Skolan tar för mycket plats, men det är samtidigt kul. Imorgon har vi matteprov! suck.

I torsdags vad det inspark för sjuorna. Så jävla lyckat. Det var verkligen hur kul som helst. Jag vill ha en till inspark. KUL. Jag ska sätta in bilder senare, så ni får se. Men jag tog typ 20 kort bara!

Igår jobbade jag, kul! Sen på kvällen var jag hemma själv, Rebecca, Cornelia, Camilla & Julia kom och åt hos mig. Sen lite senare kom Elin och Malin. Trevligt var det väl. hehehehehe! ;)

Idag var jag på stan med mor och sis. Köpte ett par skor, en klänning, tre par stumpisar, en nyckelring och en mascara! Trevlans. Vi åt as god lunch också. Deni! ;)


Klockan 17:00 kommer farmor & farfar på middag. Kul att träffas igen.

Ciao

/ Julia

Du är bäst Julia!

Jag vill bara att ni alla ska veta hur underbar Julia är. Hon är de bästa jag vet och jag älskar henne över allt annat. Alla borde ha någon som hon, för jag lovar er att ni skulle inte bli besvikna. Hon är min bästa vän och kommer alltid att vara det. Vi gör allt tillsammans, roligt och tråkigt. Du är som min syster. Du är bäst Julia och jag älskar dig, det var bara de jag ville säga. Vi är som gjorda för varandra du och jag. Du och jag genom allt. My soulmate! /Rebecca

image398

JAG ÄLSKAR DIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

så jävla skön, fiiiifan


BÄST

image450
jag dör, ett avsnitt till av Grey´s Anatomy. Jag kommer inte klara det här avsnittet med att inte gråta, jag är så jävla taggad, HAR NI INTE SÄTT REKLAMEN ELLER? åh, jag väntar jag väntar på att klockan ska bli NIO. Så fucking jävla bra.

/ Julia

inspark

Jaha. Idag i skolan fick vi reda på att Oliver hade klantat sig. Det var Oliver som skulle fixa DJ till insparken. Fyfan. alla var så jävla arga på honom. Nu har vi ingen DJ. Jag är arg, alla är arga. Och om vi ska ha en ny så kostar den 3000 kr och våran skola är fattig och jag hoppas verkligen att vi har råd med honom, annars blir det sunket.

Jag och Lisa var på stan. Vi träffade, Malin, Elin, Isabella, Malin, Sara & Cecilia. Gick med dom och hade kul. Men det är jobbigt att gå på stan med mycket folk. Men vi gick egentligen inte på stan, utan vi gick mest och snckade. Trevligt trevligt, typ alla var ute efter nåt att ha på sig på insparken men jag har redan en klänning som jag hade på nyår, den har jag bara haft en gång. Så den ska jag ha.

Snart kommer mamma och pappa och hämtar mig eftersom jag är hos Lisa. Dom har varit på bio, jag vill också gå på bio, det är så himmmmlans mysigt! När jag kommer hem ska jag göra läxan. =/ blä.

Imorgon händer EN tråkig sak, hoppas det går bra. Ånej säger jag bara.

JAG KOMMER SAKNA FELLE PELLE som åker till Egypten inatt. Fyfan vad skönt, jag vill också komma iväg från allt, bara åka iväg och NJUTA & SOLA. Det skulle inte sitta dåligt med en resa till NY eller Turkey.

Nu ska jag väcka Lisa som alltid sover.

/ Julia

busringa

Idag har mitt humör varit så jävla upp och ner. Det är för att jag ska få mens. Jag brukar få mens runt den 5:e. Den är alltså väldig förenad. Hm... Jobbigt att vara på det här humöret, men jag kan faktiskt inte hjälpa det.

nu duschen, sen Idol. Lär ju missa början.

/ Julia

PMS

ojoj, lekhörnan.. vilken succé! Det gick verkligen hur bra som helst, massa barn. Men inga barn vill leka med varandra flr alla ville leka medmig, Sara och Lisa. Och i slutet av matchen var vi så trötta att vi bara låg ner och titta på dom och jag orkade nästan inte hålla upp ögonen. Stackars mammor med många barn!  

Idag var skolan helt okej. Lite tråkig, sånt är livet. På torsdag ska vi ha inspark för sjuorna för att dom har kommit upp i högstadiet. Det ska bli hur kul som helst, jag hoppas verkligen att alla sjuor blir nöjda och att deras minne från insparken blir lika bra som vårat är, det var verkligen hur kul som helst. Längtar!

Jag har panik. Inte lite heller. Jag vill åka till NY så fruktansvärt mycket, det är sjukt! Jag hatar verkligen nykvarn! Nykvarn, vilket ställe. Inte ens Stockholm får jag bo i. Jag vill härifrån så fort som möjligt, helst till ett annat land. New York är perfekt.


Idag är det DH. wiiie.

/ Julia

ssk match

Skolan idag var så jävla skön. Först hade vi hjärt och lung räddning till klockan tio. Sen så fixade jag, Sara & Lisa godispåsarna till insparken, mycket godis blev det, även i munnen. Sen så hade vi lunch, efter lunchen hade vi matte och sen SO. Och på SO:n planerade vi vad vi skulle dansa till på insparken, men vi kom ingen vart för vi satt och hade roligt istället. Och jag vet inte om jag vågar dansa inför allt, jag är feg.

Jag skulle haft NO till halv fyra med halva klassen. Men istället får jag ha NO på freddag. För idag hinner jag inte, nu ska jag äta och sen ska mamma stjussa mig och Sara till scaniarinken. Idag ska vi jobba för första gången, jag är super nervös. Hoppas ungarna kommer och att det går! Åh. Pengarna kommer att forsa in, för jag ska jobba på lördag också! Helt ungerbart.

Nu ska jag laga min mat tillsammans med mamma. Tidig middag, so what?

un beso

/ Julia

orättvist

Tänk om någon i min närhet skulle dö? Jag har aldrig varit med om det, men det skulle verkligen vara det värsta som kan hända. Jag får panik när jag tänker på döden, jag är så fruktansvärt rädd, det är verkligen det sista jag vill, att dö. Vad ska man göra när man har dött? Man kan inte göra nåt, livet är slut! Jag kan inte förstå. Jag kan inte förstå alla som tar självmord, visst man kan vara olycklig eller onöjd med sig själv. Men vill man verkligen dö och aldrig någonsin mer leva? Det är för mig obegripligt. Jag hoppas att ingen i min närhet dör, det skulle vara det väsrta som kunde hända. Folk blir äldre och äldre, jag får panik.

Min älskade hund. Hon gjort två operationer, hon orkar inte mer. Inte för att hon är sjuk nu, men tänk om? Tänk om det händer nåt? Hon får svagare och svagre höfter och jag får panik när hon halkar, jag får panik när jag tänker på att någon jag levt med hela livet helt plöstsligt inte finns? Min syster, jag minnas inte hur livet är utan Molly. Hon är verkligen mitt allt, jag önskar att hon kunde leva föralltid. Det är orättvist att dö. Ingen förtjänar det.

prutt

Mysigt söndag. Gick upp, åt frulle, städade, bäddade rent i sängen, klädde på mig, gick till Rebecca. Vi spelade lite sen drog vi ut, vi gjorde lite saker sen åkte vi till Angelica. Rebecca skulle klippa pannlugg, det gjorde hon också, tack vare mig!!! :D Hon blev typ det sötaste jag har sett. Min lilla Becca alltså! Sen åkte vi och tittade på Tim och Angelicas lägehet. Tim är Rebeccas bror och Angelica är Tims tjej, dom ska flytta hemifrån. Åh, vilken fin lägenhet, jag vill också flytta. Det där var verkligen helt perfekt! Super najs.

Sen gick jag hem och åt. Efter det låg jag i sängen trött som nåt och tittade på Friday Night Lights, det är ju hur bra som helst. Men sen ringde lilla Rebecca och sa att vi kunde gå ut och gå, jag hade frågat tidigare men då sa hon att hon inte orkade. Så det gjorde vi, vi pladde äpplen också! Nu har jag precis druckit mammas isakalla flädersaft..


.. och nu ska jag hoppa in i duschen.


/ Julia


nattinatti

Höööm, foppas är kvar, men inte Rebecca. Hon är tråkig och hon ligger säkert hemma och sussar vid det här laget. Jag ska i alla fall gå och tvätta bort sminket och dra på nattlinnet sedan min underbara säng!

Imorgon ska jag med Rebecca till hårfrissan.

godnatt

/ Julia

hmmm

image445

unpretty


Så jävla bra låt. Jag vet inte vad det är för video och början är cp. Men sen är det bara att njuta. Dom scnkar lite då och då också, men det var det ända som fannnas! :D

Jag vill kunna sjunga som Marie Picasso.

/ Julia

marie picasso

image444


you make me feel unpretty  ♥

Stockholm

Igår var en mycket mycket mysig kväll hos Camilla. Tack för allt! ÅH, snacka om att det var en helst perfekt fredag! Fler sånna!

Idag tränade jag först sen åkte jag till Stockholm, helt ensam! Det har jag aldrig gjort förut. Det var verkligen skönt, att bara gå på dom affärerna jag ville och ta den tid jag ville. mysigt + att det var jävligt mycket folk idag. Jag köpte i alla fall en jacka, ett knallgrönt nagellack, lackleggings & en mössa/basker.


oohh nej

jag hinner inte skriva mer, nu knackar familjen Foppa på dörren som ska äta middag här. TREVLIGT!

/ Julia

Nicole Scherzinger - Baby Love


konstig video, men njut av låten.

Stockholm

Idag var vi i Stockholm. Det var hur mysigt som helst. Först var vi på Mosebacke och sedan inne i stan. Åh, jag vill verkligen bo i Stockholm, jag hatar nykvarn jag vill härifrån så fort som möjligt. Jag älskar Stockholm!!!! Jaja, det var i alla fall hr kul som helst. Nu sitter jag hos Rebecca. Rebecca och Adam bråkar med Anette, allt är som vanligt vill säga =) Nu ska vi till Camilla och käka pizza och bara mysa tillsammans!

hörs

/ Julia

bunett så hett

hhhöm. Igår orkade/hann jag inte skriva. Vi var på IP hela dagen och det var riktigt kul. Efter så åkte jag till Elin. Vi höll på med mitt hår i ca 3½ timme. Det är brunt, rikigt brunt. Jag ville ha brunt, eller vill ha brunt. Jag tycker verkligen inte att det är fult, men jag är inte van vid att se mig brunhårig så det tar ett tag innan jag vänjer mig, så därför känns det lite konsigt & annourlund. Men det vart som jag tänkt mig.

Imorse när jag vaknade kunde jag inte röra mig. Vilken jävla träningsverk. Jag dog typ. Och jag har lika ont nu, det så så fruktansvärt ont i ryggen, låren där från, låren där bak, magen & armarna. Fyfan. Jag kan inte ens gå normlat. Men det är ändå ganska skönt, men då vet jag i alla fall att jag tog i.

Imorgon får vi faktiskt sovmorgon till 08:20! WWWOOOW. Vi ska sammlas nere i centrum och åka snabbtåget till huvudstaden Stockholm. Båda niorna tror jag att det är. Vi ska ha August Strindberg dag. Åh så skönt att slippa skolan en till dag, heeelt perfekt precis i min smak. För en till dag som denna i skolan vill jag inte vara med om, det var det tråkigaste på rikigt riktigt länge. USCH!

Idag har jag även varit i södertälje med mamma. Usch, jag hatar södertälje. Det finns inget och allt är så FULT. USCH, jag mår dåligt av att vara där, allt är äckligt. Därimot älskar jag Stockholm. I all fall, jag skulle leta vinterjacka, hittade inget. Men jag ska titta imorgon i Stockholm om min jacka som jag har sätt i en tiding finns, jag hoppas verkligen det. Den är helt perfekt, tror/hoppas jag!!

Nu ska jag titta på sjukhuset & sedan Idol med mor. Vi är hemma själva, pappa är ute med jobbet och Elin ska sova hos Hanna. Skönt! Juste, jag glömmde grisen. Molly är såklart också hemma!

caio

/ Julia

HAHAAHAHA

Corddan, du kommer dö!!!!!!!!!!! ;D;D;D;D

Ica Maxi

Nu har vi precis varit och handlat matsäck till imorgon. Elin min lilla kära sis spelar in DH åt mig, så jag kan njuta imorgon istället. Det ska bli kul att titta på första avsnittet, åhhh!

Jag och Lisa har precis kommit på att vi ska uppträda till Ronny och Ragge på insparken. FYFAN vad kul det skulle vara, men jag är lite feg, jag vet inte om jag vågar uppträda för typ 100 pers. hahaahha.

Imorgon efter våran frilovsdag ska jag till frissan. Frissan = min syster. Eftersom hon är på en salong två dagar i veckan ska jag dit och klippa mig och färga håret. Ska göra det lite mörkare till hösten. DENI...!

Nu ska vi dansa till Ronny & Ragge.

Godnatt

/ Julia

vad ska man säga?

image443


J; jag spyr (springer till toaletten)
L; vvah, spyr?? (ligger kvar i sägen)
L; spyr du? (reser sig upp och stänger av musiken)
L; SPYR?
J; Sitter på toan och bajsar och asgarvar!!

jaaaa

Idag var skolan najs. hhahaa, väldigt porrig! Jag fick stjus hem från skolan av Mathias och jag skynade och packade väsken sen gick jag och Lisa till bussen. Sara hoppas på två hållplatser senare oh vi skulle in till stan och handla det sista till ssk grejen. Det var kul! När vi skulle betala på kringlasleksaker så frågade hon i kassan "hur gamla är ni?" Vi svarade 15 och frågade varför hon undrade. Då sa hon att dom inte fick sälja saker för mer än 300 kr till någon som var under 15, och om man hade handlat på sig mer än 300 kr och var under 15 så var man tvungna att ringa föräldrarna. Det var lite kul, men såg hon inte att vi var äldre eller? hållla liksom!!! Jag ftller snart 16! :D Men i och för sig, det är ju ett tag kvar tills jag fyller 16.

Just nu är jag hemma hos Lisa. Jag ska spendera min natt här, vad vi ska göra vet jag inte. Men jag lägtar till ikväll när vi ska dela säg och ha det super mysigt under täcket. ÅH!!!!! Nej men allvarligt, snart ska vi åka och handla matsäck till imorgon eftersom vi ska ha frilovsdag på södertälje IP med alla nior i nykvarn, skönt att slippa en onsdag i skolan! :D För jag hatar onsdagar mest av allt som finns. (i skolan alltså)

Åh, idag är det Idol igen. Vet ni vad som mer är? Desperate Housewives, det finns inte hur glad jag är! Jag har saknat det så så så mycket. Och ännu bättre, imorgon börjar Grey´s Anatomy, synd bara att det inte är älskade OC. För jag saknar OC så jälva mycket, kan det inte bara börja igen?


Nu ska jag titta vad korven (Lisa) gör.

Bye suckers (och fuckers)

/ Julia

Mischa Barton


Allvarligt talat. Finns det någon vackrare? Alla som var på mode veckan i New York träffade Mischa. "Mischa Barton var också där". Asså hallå, måste det låta på alla som ni träffas dagligen? EYY, hon är fan det snyggaste som finns. Jag älskar älskar älskar älskar älskar älskar MISCHA BARTON. Ja, hon är fan bäst & snyggast. Jag vill ockås träffa Mischa.

jag älskar måndagar

Höm. Jag älskar måndagar, och den här måndagen var extra bra. Skit rolig, jag vet inte varför. Det bara var det helt enkelt + att vi hade våran första lektion i sexulakundskap, deni ;) yeah! Vi borde ha varit igång för länge sen, men allt är så segt.

Efter skolan var det tandläkaren som gällde. Sen jag visste hade jag ett hål.. fan.. Nästa gång så ska jag inte ha ett ÄNDA hål. Fast det här är faktist bara mitt andra hål jag har. Men jag ska i alla fall tillbaka till Gertrud den 2 oktober och laga.

När jag kom hem från käftis så gick jag till Cornelia, där var även Marike. Vi hade mycket trevligt, det var kul att träffa Marike, för det var faktiskt ganska länge sedan. Och för ett tag sen var jag ute och gick i en timme, det var hur skönt som helst. Jag är sur på allt, jag vet inte varför, men allt är så jävla ivägen och alla irriterar mig.

ÅH, inget på TV heller. Orkar fan inte sitta vid datan, men vad annars ska man göra? Jag har lust att käka en till Strawberry White som jag mamma och Elin köpte efter tandläkaren. Åh, lätt den godaste glassen! MUMS.

Nu ska jag titta lite bloggar

so long

/ Julia 

ånej

ÅH NEJ. jag skrev aldrig att jag skulle till tandläkaren imorgon. Åh, jag hatar verkligen tandläkaren. Min tandläkare heter Gertrud Frost. Det måste vara det finaste namnet jag har hört. Aja, wish me luck!!!

/ Julia

mästerkocken i tofflorna

Idag har jag lagat middag. Jag måste ju ligga i och laga så mycket mat som möjligt så mamma kan skriva i det i min HK bok så jag höjer mig från VG till MVG i hemkunskapen. Det skulle vara bra! För jag vill verkligen ha MVG i HK.

I morse när jag skulle gå ner och hämta Aladdin filmen så tittade jag på massa gamla kort. Åh det är så kul. Tittade på alla mammas och pappas bröllopskort och när pappa gjorde lumpen. Och en sak vart jag jävligt arg över när jag såg. Eftersom Elin var det första barnet så var det typ 100 grattis kort till henne när hon föddes. Och 2 stycken av dom 100 korten var till mig när jag föddes. JAA, 2 kort av 100 stycken. Jag känner mig ovärdig, men jag vet att jag är bäst. Men åh, på nåt sätt blir jag så jävla sur på mamma och pappa, men det kanske inte är deras fel att folket skickar kort? Samma sak med kort som dom tog, hur mycket kort som helst på Elin. Inte alls lika mycket på mig. Men det går tyvärr inte att göra nåt åt nu!

Jaja..

Mamma och pappa har varit på fika hos Anki och Mattias. Efter fikat åkte dom fyra till E&M och köpte ett nytt köksbord. Det är fan ruggit snyggt. När man väl har börjat göra om så kan man inte sluta, men det är kul JUUUH!

Jag blev även lurad att det var en Beck film idag. Blev mycket besviken när jag tittade TV.nu. Ingen Beck idag inte. Fan, jag älskar Beck. Vad ska jag nu äta mina popcorn till?

Nu ska jag hm...? Dra i alla fall.

/ Julia

det är så kallt

Igår var en mycket trevlig kväll. Jag hade faktiskt väldigt kul! Först så var det jag, Felicia & Rebecca. Vi lagade mat, kycklingfilé och ris. Sen precis när maten var klar kom Lisa. Sen åt vi och det var jätte gott. Efter maten kom Joakim, och tvätt därinpå kom Anders & Joel. Och ännu lite senare kom Gustaf och Dennis, och sen Johan! haha. Som sagt, riktigt trevligt! Jag gick hem vi halv ett, och fyfan vad kallt det var ute. Den måte fan har varit minusgrader, USCH!


Jag vaknade skapligt och åt frulle. Sedan tittade jag på Aladdin. Åh, det är så himmmla bra alltså. Jag älskar den filmen! (Y) Hm, jag vill också ha en tiger som husdjur!

Idag är det också en äkta söndag. Men den här söndagen är så skön. Fast, jag vill gå ut och gå, men det regnar och det orkar jag inte. Jag vill att det ska vara kallt och sol. Det är så himla härligt, äkta höstväder! Men helst vill jag till Turkiet, det var så underbart!

Nu ska jag ta bort nagellacket & måla nytt.

/ Julia

rösta

snälla rösta!

roligt inlägg, jag vet ;)

Idag började jag dagen med en springtur, en ganska lång faktiskt jag var ute i 1 timme. Det var jobbigt men nu är det så skönt!

Ikväll skulle jag och tjejerna ha varit hemma hos mig eftersom mina föräldrar skulle bort. Men mamma han feber och dom ska inte åka någon stans ikväll. Men eftersom Rebecca är hemma själv så ska vi vara hos henne istället. Toppen! Jag ser fram imot ikväll.

Nu ska jag gå och ta på mig något på mina rosa strumpisar. Sen till Reb!

ha en härlig lördagskväll

/ Julia

typiskt mig

Jag kan inte sluta skratta åt Crack Karlsson.



Snart kommer Reb till mig, så ska vi åka till Felicia!  ♥

/ Julia

Jag älskar er tjejer!

image431
Ni är verkligen helt underbara. Jag älskar er av hela mitt hjärta!

/ Julia

fredag = helg

Skolan idag var faktiskt lite booring, eller ganska mycket booring. Jag vet inte varför, jag brukar gilla fredagar. Menmen. Efter skolan så har jag äntligen städat mitt rum, åh nu ser man soffan igen! Det är skönt att städa på fredagar så att det är fint tills helgen!

Ikväll skulle jag varit med Lisa. Det skulle varit kul, men så blev det inte. Så nu ska jag vara med Rebecca och Felicia hemma hos Felicia istället, hon är hemma själv. Men vi ska bara ta det lungt. Skönt och mysigt. yeah, mina brudar det! Jag älskar er.

Eftersom vi ska praoa i skolan V 42 är det bra att ha någonstans att praoa. Jag orkar inte gå ut på stan och leta en plats så jag tar platser som skolan erbjuder, jag har faktiskt bara skrivit i att jag vill praoa på ett stall, så man får rida mycket, det är så jävla härligt. Jag hoppas att det finns något stall som jag får vara på och att man inte måste vara jätte van vid hästar.

SÅNA HÄST, IHAAAAHHHHAAA!

Eftersom vi gjorde om i våran hall så har vi också lagt nytt golv.. eller inte vi. Det var några här igår och gjorde det, när man kommer in ser det ut som ett helt nytt hus, det är skit fint! 1000000 gånger finare än så som det såg ut innan. Jag är glatt förvånad på hur fint det vart.

Eftersom jag precis har ätit klart och Rebecca ska äta snart så ska vi snart åka till Felicia. Åh, mys! jag är verkligen på myshumör.

ha en bra fredags helg

/ Julia

13 september

Skolan idag var skön, vi slutade 12. Det var lite tråkigt, för jag hade gärna velat ha syslöjd eftersom jag tycker att det är väligt kul, och jag vill bli klar med mina sockar som jag stickar. I och för sig är det tråkigt att sticka, men det blir ju fint, och sockarna är så gulliga! Jag åkte jag hem till Lisa. Vi var lite på stan och var ute och gick med Tiger i det underbara höstvädret. Snart ska jag åka hem till Cornelia och titta på Idol med henne! Mysigt. Sen ska jag duscha, det känns som om det var as länge sen. haha!

Jag sitter och lyssnar på¨Britney´s nya låt. Den är skön. Gimme more!!! 


söt

Nu ska jag titta bussarna, sedan hemåt.

/ Julia

turkiet


jag vill vara brun och jag vill åka till Turkiet.

så jäkla trött

igår hann jag inte skriva blogg. men jag var med lisa på stan och sen åkte vi till scaniarinken och mötte sara, vi skulle testa hur lekhörnan skulle vara.  det vart jätte bra och hoppas att alla små ungnar kommer, för annars skulle det ju vara lite pinsamt.

idag var en jävligt jobbig dag i skolan, fyfan + att vi gick ända till halv fyra. efter skolan åkte jag med rebecca och hennes mor till stan, rebecca skulle köpa present till gustaf som fyller 16 år imorgon.. den var jätte fin! jag tror jag ska vara med rebecca efter maten, och om vi ska vara ska vi nog titta på idol och svenska top modell som börjar idag! =)

Jag fattar inte hur Jasliane kunde vinna top model. det var sjukt. (jag vet inte hur hennes namn stavas, men jag tror ni fattar em jag menar?)

jag måste även tilllägga att jag fick VG på mitt SO prov, sjukt! =)

fortsatt trevlig eftermiddag

/ Julia

mischa, tyra & nicole


Modeveckan i New York. Snygga damer. Jag vill också vara på modevecka!

/ Julia

pizza + ramlösa

skolan idag var mycket rolig, måndagar är en bra dag. Vi har sköna lektioner. Slutade runt klockan två, sen dess har jag bara suttit här som vanligt. Idag har vi ätit pizza från Goggos, det var verkligen hur mumsigt som helst! Jag skulle gått ut med Rebecca med det blev inte så. Så jag ska ta och titta om det är Idol idag, och lite senare är det även Mean Girls på tv.
image420
jag och rebecca i turkiet!    ♥

trevlig kväll

/ Julia

hål i två timmar

sitter i skolan och nördar med Lisa. Vi har nämilgen hål i två timmar..

Nu är det lunch. På återseende.

/ Julia

snacka om en riktig söndag

Idag har nog varit den tråkigaste dagen på riktigt länge. Jag har inte gjort någonting, verkligen inget. Jag är jätte jobbig på msn, loggar in och ut och säger att alla ska rösta på mig! Men hallå, ni måste hjälpa mig att vinna, jag är ju inte ens på TOP TIO! kom igen, rösta heeeela tiden. Det betyder mycket för mig.

Imorgon är det skola igen.  boorring.

Åh vad jag vill åka till New York. Jag är så jävla svarttis på Elin Kling. Vilket liv. Jag vill också åka till New York och gå på massa fester och träffa dom coolaste kändisarna, tråkigt liv jag har.

Jag ber er alla, snälla! RÖSTA!!!!

/ Julia


RÖSTA!!!!

image414
När jag och min syster gick förbi SOUK så kom det fram en tjej till oss och frågade om vi ville vara med i Souk Street Fashion Awards, och vi svarde ja. Dom tog kort och nu vill jag ju såklart VINNA! RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!!!!!!!!!!!!!! RÖSTA HÄR! tack på förhand!


/ Julia

Modell

image412image413
Ja, här ser ni två av bilderna. Det var faktist väldigt kul, men att vara modell är verkligen inte min grej men det var ändå en rolig upplevelse.

Jag skulle ha gått med Rebecca & Felicia till Anders, men dom har inte hört av sig.

/ Julia

Ingen Sommar Utan Turkiet.

För ett tag sen spelades Ingen Sommar Utan Reagge på radion, eftersom det bara är SÅ turkiet så höjde pappa såklart volymen. Jag tror att han saknar turkiet lika mycket som jag. Snälla, ta mig tillbaka till värmen, människorna och till alla underbara sommarnätter.

Ett minne för livet, turkiet 07 med världens bästa vän  ♥

helg igen

Skolan idag var helt okej. Fredagar är verkligen inte en jobbig dag, den bästa dagen faktiskt. Efter skolan gick jag, Sara & Lisa tillsammans ner till lillhaga skolan. Vi skulle träffa Annika och Ella. Sen åkte till scaniarinken och träffade Stefan och hämtade pengar, och åkte upp till ikea. Det var jätte trevligt och allt gick välrdigt bra, jag älskar ikea, dom har verkligen allt man behöver, och så himmmmma bra priser.

Okej, våran "vagn" var mycket större än på bilderna. Och det ser inte alls packat ut, men det kan jag lova att det var. Folk gick och pratade om våra saker och typ garvade.

Efter ikea när jag hade kommit hem så var det mat. Åh, det var så gott! Jag var helt utsvulten +att jag är så jäkla trött idag alltså, jag ska bara sitta vid datorn hela kvällen, gud vad skönt. Men snart måste jag gå och titta på vad jag ska ha på mig imorgon när jag ska vara modell, jag är faktiskt väldigt nervös.

Nu ska jag gå ner och gosa med Molly och prata med mamma, pappa och sen är våra grannar Annelie och Göran här, jag älskar när dom umgås, mamma och pappa blir bara för roliga!

trevlig kväll, önska min lycka till imorgon!

/ Julia

den är frisk igen

För alla som är intresserade så har jag inte ont i min fot längre, skönt!

Jag har fått två nya låtar. Jag älskar dom. Jag älskar Akon!

SO prov = G

Åh, rikigt värdelös dag i skolan. Hade bla SO prov. Det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara, men det var verkligen inte enkelt. Skrev lite G nivå.

Sen jag kom hem har jag bara suttit vid datorn och slappat. Min snälla bästis Rebecca har gjort om min blogg, den är fin. Jag är på tok för lat för att göra sen själv. Men Tack sötnos! Jag tänkte att jag skulle vara snäll mot min kära syster Elin som inte suttit vid datorn på jätte länge, så när hon kom hem så fick hon datan utan något bråk. Men nu är hon ute och går med mamma så jag passar på att blogga.

Jag ska gå och plugga lite HK och engelska nu. Helt okej läxor faktiskt.

Imorgon är det fredag. Vi slutar tidigt, rikigt skönt. Efter skolan så ska jag, Sara & Lisa åka och handla saker till ssk grejen. Vi ska nämligen jobba på alla ssk matcher när sesongen drar igång. Vi ska ha en hörna för barn som måste följa med sina föräldrar på hockey för att dom är för små för att vara hemma själva. Så istället för att bli tvingade att titta på matchen kan dom komma till oss. Det ska bli jätte kul. Hoppas bara att allt går som vi har tänkt oss. Men alla tycker att det låter som en bra idé, och det tycker vi också!

Nej nu ska jag plugga lite..

Sen är det idol och top model, jobbigt att det går samtidigt men jag får zzappa lite.

/ Julia

Be real.

Jag är så otroligt jävla trött på falska människor. Tyvärr kommer man aldirg ifrån dom. Varför kan man inte bara vara ärlig och stå för vad man har gjort, även om det är rätt eller fel, taskigt eller snällt? Sanningen kommer ändå alltid fram till slut, och det är en sak som jag har lärt mig. Och när den väl kommer fram så blir det bara pinsmat om man har ljugit. Jag säger inte att jag är perfekt till 100%, men jag är inget mot er. Jag förstår inte hur ni tänker vissa gånger, tänk först, gör saken sen. Tänk inte efter försent. För då är det försent. Jag blir bara så jävla irriterad. Jag måste få skriva ut min ilska. Orkar inte allas ursäker längre, jag har fått nog.

/ Julia

Modell

Idag har verkligen varit en plåga. Usch vilken dag, jag är så trött på skolan. Nu har jag så mycket som måste göras, jag vet inte om jag hinner med, men det är bara att kämpa på.

Igår när vi var på vackstanäs så hade jag ett skavsår, det var en gamal blåsa. Men eftersom det var skogräns när man skulle gå in blev det att man tog av sig skorna hela tiden och satte på sig skorna hela tiden, och till sist gjorde det rikigt ont på blåsan. När jag kom hem stack jag hål på blåsan och det känndes knappt. Men sen efter ett tag gjorde det jätte ont. I morse när jag vaknade hade jag inte alls ont. Men sen mitt på dagen, asså jag tror aldirg att jag haft så ont. Mitt skavsår har blivit infekterat och det gör ont i hela hälen. Jag är jätte ledsen, för det gör så jävla ont. Nu har jag badat foten i såpa och mamma har lindat om den. Imorgon ska jag gå till sjuksyster på skolan, hoppas hon har något tipps. Mina fötter är förstörda efter 15 år, undra vad dom kommer vara om 15 år till? Jag är lite orolig, mina fötter är verkligen känsliga!

Skit i mina fötter nu.

Idag när jag kom hem så ringde min mobil nästan dirket. Det var från någon modell sak i stockholm. En i min klass har varit där och sen så skulle hon få skriva upp några tjejer som såg "bra" ut. Då hade hon skrivit mig. Så på lördags ska jag till stockholm och vara modell. Det ska bli väldigt kul, jag är jätte nervös. Jag har aldirg blivit sminkad på rikigt någon gång. KUL!

Imorgon har jag SO prov. tror ni att jag har plugget? Svar: Nej! Kommer jag plugga? Svar: Nej. Hatar jag SO mest i hela världen? Svar: JA!

Jag tittar mycket hellre på Idol än att läsa om första världskriget.

/ Julia

Idol 2007

En dag på vackstanäs var mycket bättre än en dag i skolan i alla fall. Det var faktiskt ganska kul, vi orienterade först i en och en halv timme sedan så åt vi. Efter lunchen och lite rast så spelade vi fotboll, innebandy & och bränboll. Det var kul, men synd att våran klass förlorade allt. Saknar gamla fotbollstider och innebandytider. 

Jag har spelat The Sims 2 hela eftermiddagen. Det är så kul. hahaha, lite töntigt jag vet, men skit i det. Jag håller på att bygga värsta lyx hustet i alla fall! Det vill jag bo i!

Nu tittar jag på idol. Det är sjukt kul..

Imorgon är det skola igen, 2 timmars SO. ÅÅÅÅH, längtar inte.

/ Julia

trött

Felicia åkte ut från Top Model, tråkigt. Hon var söt och glad.

I´m still so in love with you.

ännu en jobbigt måndag. idag hade vi skolfoto, det gick jätte bra. tror jag... Vi slutade halv fyra och Mathias stjusade hem mig på Andrés moppe, den är rolig. Efter skolan åkte jag med Lisa hem till henne, vi är nästan aldrig längre så det är skönt att prata om allting.

Imorgon blir det inte skolan. Vi ska till vackstanäs och orientera med alla nioa i nykvarn. Det ska bli kul, skönt att slippa skolan en dag i alla fall!

Min fötter är helt döda, jag har haft åtta cm klack idag och det är mina fötter verkligen inte vana vid. Stackars fossingar säger jag bara.

Nu har jag precis duschat och jag tittar på top model.

ska förtsätta titta

/ Julia

turkiet

Igår gjorde jag och Rebecca ingenting. Vi var ute och körde lite moped och Rebecca skulle köra, fyfan vad jag skrattade när hon var nära på att åka ner i diket. Sen sov jag hos henne och vi låg och tittade på OC. Sen ringde Rebeccas mobil två gånger när jag hade sommnat, ena gången var det Gustaf och andra gången var det min syster! Jobbigt, kommer knappt ihåg vad jag snackade med Elin om. Men kul hade vi!

Idag vaknade vi skapligt, tittade på OC sedan åt vi frulle. Efter det så spelade jag lite guitar hero och Rebecca nördade framför datorn. Sen gick jag hem och duschade och sen tillbaka till Rebecca. Hon skulle klippa sig hos Angelica så Tim stjusade dit oss. Trevligt var det där, sen kom Adam och hämtade oss. När vi kom hem till henne så spelade vi The Sims. Fyfan vad kul det var!

Det är hur coolt ljus ute som helst. Det är helt rosa. Underbart vackert!

Imorgon är det skolan igen. Vi har fotografering. Sista gången i mitt liv som jag ska vara med i turingeskolans skolkatalog, sorligt. Imorgon är det en lång dag också, vi går ända till halv fyra..

image406image407
turkiet!    ♥

Nu ska jag titta lite bloggar, sedan är det natti natti.

/ Julia

Stockholm + snyggingar

Idag har jag och min lilla bästis varit i Stockholm. Jag köpte några tröjor, och lite sånt. Det var jätte mysigt och bra väder att gå i stockholm i. Men det var jätte mycket folk.

Nu är Rebecca hos min och vi ska hitta på nåt snart. Sedan ska jag sova hos henne.

Nu ska jag kila, och jag ser fram imot ikväll.

image404
Jag älskar dig!

                                                                                                                                                                                
/ Julia

RSS 2.0