Ni är allt

Jag är så otroligt tacksam över att jag har mina vänner. Alltså när jag tänker på hur kul vi har tillsammans och hur lika vi alla är så får jag ont i hjärtat. Hur ska jag kunna förklara mig kärlek? Det går inte, det är så svårt att sätta ord på känslor ibland. Men jag älskar mina vänner mer än allt annat på denna jord och jag vet att det kommer att vara vi föralltid. Jag skulle aldrig någonsin låta dom gå från mig. Livets vänner - livet ut.


Right

Är det hemskt att säga att jag älskar skadeglädje? Jag älskar när andra blir tjocka eller gör sig illa. Nu när jag skriver det så inser jag att det nog är ganska hemskt... Haha! Alla ni som är tjocka, jag skrattar åt eeeer!!!!!!!


1 juni

Att ignorera det förflutna går inte, men att försöka glömma det förflutna fungerar. Det är viktigt att inte älta och att lära sig att gå vidare. Det är verkligen något jag har lärt mig i livet. Många gånger biter jag mig i läppen och håller saker för mig själv, det är så otroligt frustrerande men jag är stolt över mig själv att jag lärt mig att välja vad som är värt att öppna en diskussion över. Att blicka framåt är det bästa man kan göra, i alla situationer. Framtiden är allt vi har.


Idag saknar jag dig så mycket så att det gör ont, min älskade farmor. Jag vill att du ska komma tillbaka.


RSS 2.0